*{Bå®ô$_1905}* NBA'e werdiği kısa aradan sonra tekrar dönen Charlotte Bobcats sizce bu yıl neler yapabilir? Önemli adamları : 1-) Emeka Okafor (Draft Pick No. 2) 2-) Eddie House 3-) Steve Smith 4-) Gerald Wallace..
vince15 İşi çok zor bence bu sene için neredeyse hiç önemli oyuncusu ama gözler Okafor'un üzerinde olcak tabi!! playoffa katılmaları imkansız görünüyor
*{Bå®ô$_1905}* Bnm de pek umudum yok ama patlamaya hazır adamlar war.. Daha kendilerini pek kanıtlayamamış adamlar topluluğu Charlotte ;)
Starbury nba'in kötü takımlarından biri gibi gözüksede hiç de öyle değil bi kaç sene sonra play-off zorlayan takımlardan olur bu seneyi bi atlatırlarsa kolay
GOZİT Orjinal Mesajı Yazan: tifosie walla yine bişey yapamayacaklar gibime geliyo... yani bilmeden ve sadece mesaj sayını arttırmak için yazdığın ne kadar belli charlotte bobcats daha ilk sezonunu yeni oynıyacak yani yine değil
Fevzi harbiden baba gereksiz flood yapma ama ben bobcats i o kadar şanssız görmüyorum düşündüm de geçen sene denverın 20 galibiyet bile alamaz diyenlere verdiği cevap belli;)