Orjinal Mesajı Yazan: Mr_AsLaN
1-)Hollandalilar Avrupanin en iyi insanlari haaa heheheh kim demis ??
2-)T.C. Arap degildir arap ile alakasi da yoktur T.C. laiktir demokrasi dir
DEMOKRASI anladin mi DEMOKRASI diyoruz LAIK diyoruz ama basortusunu niye yasakliyoruz niye ? T.C. kac milyon basortulu kadin var haberin var mi kurtulus savasinda bizim dedelerimiz ninelerimiz hepberaber basortulusulu basortusuz sapkali sapkasiz hep beraber savasti. yani ne alaka basortusunun Araplikla ne alakasi var annem basortusu ortunuyor annem Arap mi simdi ????
birde fes demissin fesinde Arap ile alakasi yoktur fes giyen birisine hayatinda gordun mu hic ?
1. Ben diyorum, birçok dışpolita ile ilgilenen diyo, Eurovizyon yarışmasında 12 puan alınca ama cici hollandalılar oluyu.
2. Sen subjektiv bir insan olduğun için anlayamazsın, baş örtüsü arap emperyalizminin sonucu, zina eşyası denmiş kuranda, kadınlar eşya mı? Araplara göre evet. Ayrıca demokrasi, anladık demokratik ülkeyiz ama bir demokrasinin de bazı kuralları vardır. Son olarak fez derken gericiliğe kastettim, Osmanlı işe fez, gewne türbandan iyidir hadi ama...:rolleyes:
ayrıca çok zeki bir kampanyacısın... kurtuluş savaşındaki nineleri bile işe karıştırıyorsun işe...