Orjinal Mesajı Yazan: LeMonde
Evet arkadaşlar burası türkiye denen bir hikaye le karşınızdayız....hertür kameralı cep telefonu ve kamera...yasaklandı okulmuuzda Tekirdağ Fen Lisesinde...Öğretmenlerin bile anlamadığı bu yasağa bizde bi anlam veremeyerek ülkemizi bu kuralları aldıranlara kin ve nefretlerimiz bildiriyorz....
Ve 2.si Okulmuzuda Kızların kaş aldırması ve Oje sürmesi yasaklanmıştır...Bu bir türkiye kanunu yada islami ülkenin kanunu olduğu açıkca görülmektedir...
Evet arkadaşlar yaşadığımız ülke türkiye ve bikaç disiplin kuralı...yorumu size bırakıyorum
KIz öğrencilerin KAŞ almaları zaten yasaktı,meb in maddeleri var,okula gönderiyor bunları,o maddelerin içinde ,kızların kaş alması yasaktır diye madde var..sizin okula has bir olay değil bu..her okulda var ama kimse uygulamıyor..kızların çirkin görünmesindense,alsınlar orasını burasını iğrenç görünmesinler ,okuma şevkimi kaçırmasınlar,bu daha mantıklı..
Bizim okulun yanında başka bir okulda,okulun müdürü kızlar ve erkeklerin yanyana oturmasına,gezmesine izin vermiyormuş..olay çıkmıştı...
ben ortaokuldaykende cep telefonlarını müdür yasaklıyordu,ve el koyuyordu,kamaralı teller yoktu o zaman...okulu kamera ile donatmıştı,kendi odasından 5-6 monitörden izliyordu okulu,anında müdahale ediyordu,ruh hastasıydı,sonra okul yandı 2 sene önce...Ve ayrı JÖLE sürmeyede izin vermiyordu...Görürse musluğun altında soğuk suda yıkattırıyordu..
Ki bende ne telefon vardı,nede jöle sürerdim,o bakımdan rahattım