aggression selam millet hadi herkez kendi çektiği ilginç resim warsa yollasın benimmkilere bakın 6600 la yaptık nıhahaah okulda nıhahahaa
blind guardian bi program wardı onla yapılıodu benim arkadaşta wardı o program her tenefüs yapıoduk bişeyler yapması çok kolay
cracks bizde kamera ar.onla çok rahat yapıosun.süper hatta bir çok özelliğivar.mesela 20 kiloluk bi kişiyi 50 kilo olarak gösterebiliosun...vb
CrossOver 6600 da bi program daha var ondada çektiğin foto yu Mona Lisa'nın kafası falan yapabiliosun çok süper bi program:D
KalkVeSavas Hadi birinci neyse de...2. resmi görünce kustum..kaldır onu,hala miğdem bulanıyor.. 1. resimdeki cnbc-e deki malcominthemiddle daki çocuğun tipine bezemiş
Amorph Telefonla beraber gelen trial bi programlaydı sanırım.bizim bi arkadaş da noel baba falan yapıodu herkesi :D
Mithrandirr Bİsİm Bİ Arkta Var Di 6600 Programi Baya Bİ Stİll Var Onda Normalİ(borİng) Den BaŞlio OldukÇa Faazla Stİl Var
gostik arkadaslar program ısmı rhoto fusıon baya ıyı bı program (mobiledepo.com yada siirlerefendisi.com) dan indirebilirsiniz..reklam degıl he:)
MaSSaKeR99 selam arkdaşlar beni gene banladılar bu 4. nickim nıhahahaha ee bunları yapmak zor olmadı sadece fotoraf çektik 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0 sayılarıyla modifiye ettik