orkunbjk Antalyada Bir CDci half life 2 satıyor. 3 CD olarak. güvenip alamadım. Çıkıp çıkmadığı hakkında bilgisi olan var mı?
madada256 Orjinal Mesajı Yazan: orkunbjk Antalyada Bir CDci half life 2 satıyor. 3 CD olarak. güvenip alamadım. Çıkıp çıkmadığı hakkında bilgisi olan var mı? mod olarak çalmıştır onlar. rar dır zaten cd içindeki dosyalar sen kurarsın bende cs-cz öle aldım.
aggression Orjinal Mesajı Yazan: tayfurcan resmi çıkış tarihi :26 kasım 2004 kardeşim o betası olabilir ankdada var çünkü ewet ankda bende duymuştum
tifosie ya o hl2 yi alırsınıs hiç bi zevk almadan bırakırsınıs o yüsden çıkmasını beklerim derim bu arada oyunun çıkış tarihi 26 kasımdanda ertelenebilir benden sölemesi...
orkunbjk bilgilendirdiğiniz için sağolun. Adamı uyardım beta falandır diye ama iddia edip durdu oyunun gerçeği diye.
tifosie benden bi selam söle o adama yaf nese konuyu saptırmayalım kısacasa o oyun çalınan kodlar yada beta..
cemdemo Orjinal Mesajı Yazan: Exvision Oyun BETA arkadaşlar bot yok içinde aylak aylak dolaşıyorsunuz oyunda. Buna ramen 3 cd he? Hmmm eeveeet çok güzel :rolleyes: kimbilir full version kaç cd olucak?