blackman2004 Arkadaşlar ben istanbulda ucuz ve kalteli parça satan bilgisayarcı arıyorum..var mı bilen aranızda..
KalkVeSavas yok...dandik olan,kutularda kalmış pc ler...eski parçaları overclock edip satarlar bu gibi arayışta olanlara,dikkat et.
tifosie walla sana bişi öneriyim öle küçük yerlere pek güvenme git vatan computere orda dileğine göre seç bence en doğrusu bu teknik servis kurulumda yapıyolar en babasından...
beta İşte sana istanbulda güvenilir bir iki firma ismi.Ben 8 senedir işim gereği çalışıyorum ve sorun yaşamadım.İnternetten de araştırabilirsin.EKSEN BİLGİSAYAR-EKSA BİLGİSAYAR-EXTREM (ESKİ ADI EKSPER) BİLGİSAYAR-KOÇ-PA BİLİŞİM.bu firmalarla hiç bi sorun yaşamadım.Ve tabiki bunların hepsi anadolu yakasında
ngn evet su an sistem topluyorum bi kaç firmayla gorustugum bunun için istanbulda. eksen baya iyi yaklastı cogu yer sanki satmak istemezmiş gibi bosladı beni. bu arada bonus carda 10 taksit yapıyor eksen. pc gold da yapıyor ama cok kişininagzı yanmıs cogu kişi kotu olarak soyluyor orasını.
FCPUMAS pcgold da pislik yapabiliyorlar... bende internetden siparis verdim taksit li ohoo adamlar nufus cuzdani fotokopisi istiyorlar ugrastirdilar iptal ettim satisi gittim hepsiburada.com dan aldim.... Vatan Bilgisayarda iyidir ben 1 yil once ekran karti almistim defolu cikti geri aldilar fakat Vatan bilgisayar 1. sinif parca satmiyor onu belirteyim 2. sinif parcalari aliyor.... DEfolu urunler ile karsilasabilirsiniz... FAkat urunun defolu oldugunu kanitliyabilirseniz degistiriyorlar yenisi ile ..
ngn bu arada eksen için de kotu seyler duydum arkadaslar teknik servisi cok bastan savuyomus en iyisi bosverip kendin toplamak