_Ghost_ Sizin bir takıma en fazla kaç tane attınız ve en fazla kaç golle ligi bitirdiniz? Ben Ankaragücü'nü 8-0 yendim ve o sene 100 tane gol attım. :applause:
Shevchenko ben galatasarayla gençlerbirliğini 9-1 yendim ankarada baros 4 tane atmıştı... tabi gençlerbirliği 74 dakika 10 kişi oynamıştı.
uykucu aras olimpiyat stadında galatasarayla ankaragucunu 8-0 yenmiştim.4golu umit karan we 4golu de florin bratu atmıstı
ThE_s2d 7-1 Trabzansporla şampiyonlar liginde bi takımı yenmiştim ama takım aklıma gelmiyor :,( En farklı yenilgimde TS ile Arsenal'a 14-0 :,(
ekaraku ordusporla 8-1 ve 7-0'lık galibiyetlerim var ama kimi yendiğimi hatırlamıyorum...oyun 7. golden sonra daha gol atmanıza pek izin vermiyo...ama en önemli farklı galibiyet derseniz dah dün 2016 süper kupa finalinde uefa kupası finalinde samsun'u yenen Brondy'i 6-1 yenmiştim...böylece samsun'un intikamını da acı aldım...
NecromanceR Zaten cm0304 deki barca çok kötüydü . Ama fm2005 de süper olacak . Chelsea ile ikisi oyunun en iyi klüpleri olacak ..
bilgin1987 R.Sociedad ile Alavesi 8-1 yendim. goller: albrechtsen, morgan, braathen, baros, cerci, gorka larrea(3)....:confused: bu larreayı son 10dk aldım, 3golü de toplam 5dk. da attı....
gunduz84 Orjinal Mesajı Yazan: GENCFBDAYWALKER beyler buyrun daha çook war ama screen almayı unutmushtum :D helal be daum bile karadenizden 9 puan çıkartmamıştı : ) sen bide hepsine fark atmışsın.bizim takımın başına sen geç daumdan iidir : )
gencfbdaywalker Orjinal Mesajı Yazan: gunduz84 helal be daum bile karadenizden 9 puan çıkartmamıştı : ) sen bide hepsine fark atmışsın.bizim takımın başına sen geç daumdan iidir : ) Zuhahahhahaha teklif gelirse neden olmasın :D :D
Tearaway bende cimbomla 9-0 feneri yenmistim bidaha 6 felan de diyemediler :P bide bu olay gecen hafta oldu arsenalla oynuom lehman manyaqı kaleden bi vurdu asırtma gol oldu koptum ewde :)=)(=)/(()=()0
NecromanceR Orjinal Mesajı Yazan: BaFY__ Nereden Biliyorsun? Demo'dan biliyorum vede eminim . Çok iyi olmuşlar ...