*{Bå®ô$_1905}* Okulum Saint-Michel.. Hayır , tatil değil şu anlık.. Bazı yerler tatil olacak herhalde... Tatil olmasın sakın hazır bugün serwisteki kızla muhabbet etmişim :) yrn dewamı da gelir , walla kötü olur tatil olursa yıkılırım :p
Hami(10) beşiktaş atatürk anadolu lisesi okulum ve bugün 12 de serbest bıraktılar ne yoklama alındı ne bişey tatil ettiler çoraplarıma kadar ıslanmıştım zaten. umarım yarında olur tatil ama özel okullarda olması doğal devlette olmayabilir
JaCKaL bizimki ortaköyde bugn süründüm resmen okula gidemedik geri döndük :D 8 de çıktım 11 buçukda ewdeydim uyudum bgn bütü gün yattım ohh ne gzl walla :D ztn hocalarda gelememiş okula gidenler öle dio
*{Bå®ô$_1905}* Eğer wali Muhammer Güler okulları tatil ederse onu gidip bi makamında ziyaret ederim ;)
speedrace_15 işallah tatildir ben anneme tatil diye yutturursam keyfime diyecek yok bi haber sitelerine girip bakayım size haber weririm sonra çarşi msnini aldım ok
speedrace_15 http://www.nethaber.com/haber/haberler/0,1082,131232_3,00.html abi buraya girsenize leventte rekor yağış varmış 110 kilo yağmur düşmüş levente
Spocket Ben Anadolu yakasındayım ve okula giderken-gelirken bi zorluk çekmedim, yağmurda aşırı şiddetli değildi... İstanbul'un tamamında okulların tatil olması gibi bişey olamaz...
Overkill Şuan için yarın sadece Beykoz'a bağlı devlet okulları ve Alibeyköy'deki okullar tatil edildi. Onun dışında resmi olarak bir tatil yok..
*{Bå®ô$_1905}* Kesinlikle tatil olmaması lazım. Yok yağmur yağınca tatil , yok güneş açınca tatil , yok şimşek çakınca tatil olmaz ki ya tıpış tıpış gidecez okulumuza...
speedrace_15 olum niye kızla konuşamıycan içinmi ne güzel yarın gitmezdin cumartesi pazar da gitmezdin kız seni özlerdi dermişimmm nıhahahaha
*{Bå®ô$_1905}* Orjinal Mesajı Yazan: Overkill Şuan için yarın sadece Beykoz'a bağlı devlet okulları ve Alibeyköy'deki okullar tatil edildi. Onun dışında resmi olarak bir tatil yok.. Brawo waliliğe. Işte tam bekleneni yaptılar. Ne gerek wr ki tatile? :D
speedrace_15 hahahaha ne komik ne komik bi biz kız bulsakda okula severek gitsen daha ilk senem okulda ahhhhhh çok kötü yarın sinemaya giderdim ne güsel
tifosie ben gittim bugün cici liseme ben gittiğimde sınıfta 10 kişi wardı ve okul 8:45 te başlıyo ben 9 u 10 geçe girdim sınıfa jöle şıp şıp akıyo bazı servisler saat 11 de felan geldi :D bu arada okuluda belirtiyim istanbulun ortasındaki adnan menderes anadolu lisesi...
*{Bå®ô$_1905}* Orjinal Mesajı Yazan: GOZİT ya barış tatil olmadı bari kızı bağla yarın :D :D :D Ama bna pek bakacağını zannetmiorum , arkada$ olarak olur.. Bnden büyük kız.. ;)