Bizim okul tatil oldu bjk koleji annemin cep teline msg attılar sizinkide tatilmi
Okulum Saint-Michel.. Hayır , tatil değil şu anlık.. Bazı yerler tatil olacak herhalde... Tatil olmasın sakın hazır bugün serwisteki kızla muhabbet etmişim :) yrn dewamı da gelir , walla kötü olur tatil olursa yıkılırım :p
abi ben bingül erdem lisesindeyim bizim okulda tatilmi beşiktaşta okul
beşiktaş atatürk anadolu lisesi okulum ve bugün 12 de serbest bıraktılar ne yoklama alındı ne bişey tatil ettiler çoraplarıma kadar ıslanmıştım zaten. umarım yarında olur tatil ama özel okullarda olması doğal devlette olmayabilir
bizimki ortaköyde bugn süründüm resmen okula gidemedik geri döndük :D 8 de çıktım 11 buçukda ewdeydim uyudum bgn bütü gün yattım ohh ne gzl walla :D
ztn hocalarda gelememiş okula gidenler öle dio
bu tatil moda daki okul içinde geçerlimi havuzun ordaki
Eğer wali Muhammer Güler okulları tatil ederse onu gidip bi makamında ziyaret ederim ;)
işallah tatildir ben anneme tatil diye yutturursam keyfime diyecek yok bi haber sitelerine girip bakayım size haber weririm sonra
çarşi msnini aldım ok
http://www.nethaber.com/haber/haberler/0,1082,131232_3,00.html abi buraya girsenize leventte rekor yağış varmış 110 kilo yağmur düşmüş levente
Ben Anadolu yakasındayım ve okula giderken-gelirken bi zorluk çekmedim, yağmurda aşırı şiddetli değildi... İstanbul'un tamamında okulların tatil olması gibi bişey olamaz...
Şuan için yarın sadece Beykoz'a bağlı devlet okulları ve Alibeyköy'deki okullar tatil edildi. Onun dışında resmi olarak bir tatil yok..
Kesinlikle tatil olmaması lazım. Yok yağmur yağınca tatil , yok güneş açınca tatil , yok şimşek çakınca tatil olmaz ki ya tıpış tıpış gidecez okulumuza...
nıhahahh desene anneme küçük bir yalan söyliycez
olum niye kızla konuşamıycan içinmi ne güzel yarın gitmezdin cumartesi pazar da gitmezdin kız seni özlerdi dermişimmm nıhahahaha
ya abi başlığı değiştirin insan bi umutla giriyo sonra hayal kırıklığına uğruyo
Orjinal Mesajı Yazan: Overkill Şuan için yarın sadece Beykoz'a bağlı devlet okulları ve Alibeyköy'deki okullar tatil edildi. Onun dışında resmi olarak bir tatil yok..
Orjinal Mesajı Yazan: Overkill
Brawo waliliğe. Işte tam bekleneni yaptılar. Ne gerek wr ki tatile? :D
hahahaha ne komik ne komik bi biz kız bulsakda okula severek gitsen daha ilk senem okulda ahhhhhh çok kötü yarın sinemaya giderdim ne güsel
ben gittim bugün cici liseme ben gittiğimde sınıfta 10 kişi wardı ve okul 8:45 te başlıyo ben 9 u 10 geçe girdim sınıfa jöle şıp şıp akıyo bazı servisler saat 11 de felan geldi :D bu arada okuluda belirtiyim istanbulun ortasındaki adnan menderes anadolu lisesi...
ya barış tatil olmadı bari kızı bağla yarın :D
Orjinal Mesajı Yazan: GOZİT ya barış tatil olmadı bari kızı bağla yarın :D
Orjinal Mesajı Yazan: GOZİT
:D :D Ama bna pek bakacağını zannetmiorum , arkada$ olarak olur.. Bnden büyük kız.. ;)
Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net
Barındırma: