tifosie cm 01-02 den bahsediyosanki öle sanıyorum hata vermesinin nedeni %99 data klasörü ile ilgilidir diyebilirim...
TheMangler denedim olmuyo ama yine de tesekkür ederim cm 03-04 sıktı ee fm beta demo da sıktı kaldı gene meshur oyun 01-02 neyse tsk
aggression ewt olum baştan yükle sonra haber wer millet benim eski nick speedrace_15 beni banladılar nıhahahahaha yeni nickim war nıhahahaha
Venom xp kullanıyosun galiba masaüstündeki cm01/02 ye sağ tıkla özelliklere gir uyumluluk'a gir. "Bu programı aşağıdakinde uyumlu olacak hale getir" gibi bişi yazıyo onu aktif hale getir. Win 98/ME yi seç. UYGULA ve KAPAT. umarım yardımcı olabilmişimdir.
TheMangler win xp degil dediklerinizin hepsini denedim olmadı format cekince olur bi defa olmustu tesekkur ederim
mihrali arkadaşın sorunu okuyunca bi sorayımdedim bende belki bi bilen vardır benim oyunun açılışı normal,ama aradasıra oyun düşüyor ne oldugunu anlayamadım gitti ''devam et'' diyorum pat masa üstü geliyor önüme. çıldırmak üzereyim az önce yine oldu gitti 2 aylık emek.. bi bilen varsa çok sevinirim..