Overkill Valla içimden bir ara katılıp boyumun ölçüsünü alsammı diye geçirdim ama hemen akabinde ne uğraşacan lan güneşin altında o kadar yol, git evine yat diye geçirdim. Zaten benim gibiler yüzünden bu ülke olimpiyatlardan 3-4 madalyayla dönüyor..
blueeda ya yarışmak diilde sırf boğazı yürüyerek geçmek için değerdi doğrusu ayaklrının altında marmara denizi...ohh!! : ) : ) : )
*{Bå®ô$_1905}* Orjinal Mesajı Yazan: blueeda ya yarışmak diilde sırf boğazı yürüyerek geçmek için değerdi doğrusu ayaklrının altında marmara denizi...ohh!! : ) : ) : ) Harbiden süper ya.. O manzara süper ya. Sırf onun içn bile katılırım :D
Hami(10) g4eçen sene boğaz köprüsünün üstünde çilingir sorfası açmıştı birileri ama bu sene yağmurlu olacak hava
Hami(10) geçen sene boğaz köprüsünün üstünde çilingir sorfası açmıştı birileri ama bu sene yağmurlu olacak hava
Hami(10) yanlışlıkla olmuş şimdi gördüm bende yolla diyince mesajı hata veriyor yollanmadı gibi bidaha yolluyorum meğer zaten hata verdiğinde yollanmış oluyor kusura bakmayın bazen oluyor böyle
*{Bå®ô$_1905}* Yrn yağmur kesilecek diolar ama belli olmaz.. Eğer maratonda yağmur yağarsa kötü olur walla. Hatta iptal bile olabilir..
*{Bå®ô$_1905}* Şansa hawa düzeldi walla. Yarışın iptali söz konusu olamaz artık. Katılacaklara $mdiden başarılar..