*{Bå®ô$_1905}* Beyler sizce NBA'in en çılgın adamları kimler? Bnce Rasheed Wallace , Latrell Sprewell , Ron Artest. We tabii ki basketi bırakmış olan Dennis Rodman.. Adamların çılgınlık listesi bayağı kabarık...
*{Bå®ô$_1905}* Orjinal Mesajı Yazan: ftiryaki03 gereksiz bir konu diye düsünüyorum.daha baska en ler icin konu acılabilir Sn merak etme , zmnı gelince açarız b$ka konular da ;)
vince15 Allen Iverson,Rasheed Wallace ve Ron Artest bana göre hırçın ve çılgın oyuncular önceden Rodman'dı tabi! bakalım bu sene büyük ihtimal geri dönüyo Rodman neler yapcak merakla bekliyorum
beko bence derrick coleman ve bir zamanlar damon stoudamire .. derrick coleman ın bi vakası: barda çok içki içip herkesin önünde ortalıkta işemek !!! , damon stoudamire da marihuana çekip hız yapan kardeşlerimizdendi :D
JamSessioN Sugar Ray. Adam kokain mariuhana falan kullanmaktan super bir oyuncuyken serbest atışta air ball atmayı başaran ve sonunda uyuşturucu kullanımına devam etmesi nedeniyle Nba yönetimi tarafından ligden ihrac edilen bir eleman!
beko Orjinal Mesajı Yazan: Michael Corleone Sugar Ray. Adam kokain mariuhana falan kullanmaktan super bir oyuncuyken serbest atışta air ball atmayı başaran ve sonunda uyuşturucu kullanımına devam etmesi nedeniyle Nba yönetimi tarafından ligden ihrac edilen bir eleman! evet jay richardson biliyom o adamı ... adam kariyerinin zirvesineçkarken kariyerinden oldu
GOZİT brad miller ı zamanın da shaq a yumruk sallamasından dolayı olay derseniz tecavüzcü kobe var 1 numara tabii ki rodman en çılgın ekip ise detroit in 89-90 sezonundaki şampiyon kadro adından da belli takımın lakabı "Bad Boys" du rodman da vardı
vince15 Orjinal Mesajı Yazan: cimbomemre baba vince carter ya adam hayvanla eş değerde :) hehe ilginç bi yaklaşım burdaki yorumlar daha çok kötü yönden çıklgınlık yapanlarla ilgiliydi ama sen ii bi çılgından bahsetmissin adamımın bu dünyadan olmadığı kesin tabi!!! CARTER'ım bee var mı senden iisi!!!?