Orjinal Mesajı Yazan: Eagle-Eye
yüksekten aşağı doğru diil hangi bölüme girmek istiyosan onu başa yazacaksın.. yeni puanlama sistemini bilmiyorum ama 300 puan almışsın mesela amyo 281 puan ve sen onu başa yazdın ve 2. sıraya radyo-tv yazdın diyelim onun puanı da atıyorum 295 olsun ama boş olan 13 kontenjan sana gelinceye kadar dolmuş diyelim en son 301 puanla yerleştirme yapılmış o direk elenir bilgisayarın yerleştirme programı 2. sıraya geçer ve o bölüme talep yoksa sen girebilirsin ama şu görüntüde amyo'ya girme şansın oldukça yüksek ancak....
bana kalırsa seni bilmem ama imkanın da varsa bi sene daha hazırlan daha yüksek puan alabilirsin sonuçta ek kontenjan sonuçları bu ay sonuna kadar anca belli olur ve diğer öğrencilere göre oldukça geri kalırsın belki seneye istediğin bölümlerin puanı düşebilir ama karar senin tabi ben aynı şekilde 1 sene kaybettim ama şu an okulumdan çok memnunum
aynen senin dediğn gibi anlatmıştı hoca ben sana tercihlerimi şöle sıralyım sen bi bak çünkü sıralamam dorumu.
1.ankara üni. amyo konten:5 en küçük puan:283
2.istanbul üni.amyo konten:13 en küçük puan:281
3.dokuz eylül amyo konten:7 en küçük puan:278
4.trakya üni. radyo tv konten:5 en küçük puan:268
5.niğde üni. radyo tv konten:9 en küçük puan:258
6.balikesir üni. yerel yönetim konten:7 en küçük puan:258
7.afyon üni. yerel yönetim konten:7 en küçük puan:255
8.cumhuriyet üni. radyo tv i.ö konten:9 en küçük puan:248
arkadaş sıralamayı böle yaptım. sence dorumu bilen varsa baklsın sıralamam dorumu ben bunlardan birini istediim için böle yaptım.
Eagle-eye : sen şölemi dion. misal 1. tercihim kontenjan dolduysa bana bakılmadan dolduğu için 1 tercih 2 yemi atlıo otamatikman.?
şimdi Merkezi Yerleştirme İle Ypıolar. sizde ne ile yapılıodu?