Old Fart Formanın ön dizynını Konami'nin adidas gk template'i üzerine yaptım. Tam istediğim gibi değil ama fena da olmadı. Bu dizaynı bir tek FB ve Bodo GK'lerinde gördüm.
NayguleR Orjinal Mesajı Yazan: fb mania bunu siteye eklesene süper olmus Bu forma WETurka & SCN Pes4 yamasında yayınlanacak forma yayınlanması doğru olmaz ;)
gunduz84 gerçekten süper olmuş :applause: bide bu formanın mavisi var onunda yapabilirsen dahada güzel olur :)
#11 aveo logosundaki arkaplani sildinmi tam olur.. yani sadece AVEA yazisi olcak, arkadaki siyah rengi sil.. forma harika... :)
Old Fart Çok güzel olmuş Scorpion. Avea yazısının altındaki siyah (ya da koyu) backgroundu yok etsene. Eline sağlık!
SCoRPioN ® Hmm oradaki lacivert olmaması gerekiyormuş. Dikkat etmemişim. Özür dilerim. Update çekicem.
Joetri Orjinal Mesajı Yazan: naygule® Bu forma WETurka & SCN Pes4 yamasında yayınlanacak forma yayınlanması doğru olmaz ;) oke
SCoRPioN ® Avea logosunu düzelttim ama o versiyonunu burada yayımlamama gerek yok. WETurkey Ligte görebilecek herkez.
Joetri ya bu eski bi konu ama bi elestiri yaziyim dedim insallah we turka yamasinda bu formanin logolarini düzeltip yayinlarsiniz...