Aricci beta versiondaki buldugum ilk hata..: top kaleye girdigi an sanki aglari deliyor... bilmem sizdede oluyomu.. bu hata kesinlikle duzeltilir zaten...
khanruler Bir de split view'de(ekranın yarısı 2d pitch iken) ismi iki satıra sığan adamların ikinci satırı ekranda hareket ettikçe akıyor.Sadece bendemi oluyor bilmiyorum.
madada256 Orjinal Mesajı Yazan: siyahlabeyaz bide üstten auta giden toplara bide yandan auta giden toplara gol die kalkıorum ayaağa çok karışık olmuşş.. aynen katılıom üstten gidio amasanki gol oluo gool sanıp zıplıom yauu
Exvision Oyunun demosu zaten beta bu tür hataların olması normal . Oyun çıkınca birçok fark göreceksiniz .
ForzAKaaN yaa ben zonguldakta oturuyorum en son bizim buraya geliyo :mad: cdler bende demosu var demoda bende farkettim toplar ağları deliyo gibi ve gol mü aut mu çok karışıyo!!!
mazlumfirari inşallah hatalar düzelir yoksa oyun çıktıktan sonra başlar resmi yamalar(4.1.2-3-4-5 gibi)
kozalak_27 ya ben daha oyunun demosunu almadım nerden alcağımıda bilmiyom ama anlattıklarınza göre oyun BERBAT işallah anlttığınız gibi değildir
Aricci Orjinal Mesajı Yazan: kozalak_27 ya ben daha oyunun demosunu almadım nerden alcağımıda bilmiyom ama anlattıklarınza göre oyun BERBAT işallah anlttığınız gibi değildir Demo icin http://www.soccercenter.net/index.php?sayfa=Forum/KonuGoster&forumkonuid=27310 korkma oyujn super olacak...zaten demonun basinda yaziyor yanlislarin duzeltilcegi..