benim 1. adayım Detroit 2. LAL 3.Sacramento mvp de kobe olacak.....bundan eminim
Hah çok güldüm!!LAL mı onlar rüyalarında görür Kobe de aynen!!ondan olsa olsa all star mvp si olur muhtemelen tüm şutları kendi atacağı için tabe
bence birinci detroit ikinci wizards olacak çünkü sezona iyi başlayacaklarmış
Orjinal Mesajı Yazan: umutcana bence birinci detroit ikinci wizards olacak çünkü sezona iyi başladılar
Orjinal Mesajı Yazan: umutcana
bence birinci detroit ikinci wizards olacak çünkü sezona iyi başladılar
Wizards mı ne sezonu sezon kasımda başlıyo
Orjinal Mesajı Yazan: blackeagle8 benim 1. adayım Detroit 2. LAL 3.Sacramento mvp de kobe olacak.....bundan eminim
Orjinal Mesajı Yazan: blackeagle8
lakers ın ne kadar şampiyonluk şansı varsa atlanta nında o kadar var
Sacramento diyorum, hep play-off larda şansız elendiler bence bu sene hakettikleri yere gelecekler.
ABİ madem tahminin var bu kadar insanı neden yoruyorsun?Yani laf olsun torba dolsun hesabi!!! :-(
olurmu olmaz mı bilmem ama benim gönlümden geçen Dallas Maveriksin şampiyon olması
Mvp de Dirk Nowitzki tabi
bence 1.detroit ve 2.suns beyler sunsa dikkat çekerim çünkü preseasonda yenilmeyen tek takım onlar ve önceki maçlarında da utaha 40 sayı fark attılar
sen bakma hazırlık maçlarına hazırlık maçlarında kimse kasmaz suns finale çıkamaz
Orjinal Mesajı Yazan: gunduz84 olurmu olmaz mı bilmem ama benim gönlümden geçen Dallas Maveriksin şampiyon olması Mvp de Dirk Nowitzki tabi
Orjinal Mesajı Yazan: gunduz84
Bence de 2. de Miami olur
Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net
Barındırma: