son kral arkadaşlar ben firikiklerde 3 ayda anca 1 gol atabildim nedir bunun kolay yolu ya lütfen nasıl frikikten gol atıyorsunuz yazında ögrenelim ..yanlız PC için tuşlarıda yazın lütfen ..ben firikik atınca şut tuşuna basıyom çizelge sona vurdugunda avuta gidiyor ortadaykende öndeki baraja çarpıyor çıldıracam lütfen biri bu firikik olayını adım adım anlatsında öğreneyim...teşekkürler...
Spocket Ben atarken, yakın mesafelerde (max 25m)... Güç barında ortayı çok az geçmiş oluyo, Sol'a basıyorum, falso vermesi için ve çok atıyorum (yani WE7'de atıyodum)...
deniz arite dostum faso vererek kornerden çok gol attım özellikle aimar rivaldo (curling.99)olana bak
gunduz84 Orjinal Mesajı Yazan: son kral arkadaşlar ben firikiklerde 3 ayda anca 1 gol atabildim nedir bunun kolay yolu ya lütfen nasıl frikikten gol atıyorsunuz yazında ögrenelim ..yanlız PC için tuşlarıda yazın lütfen ..ben firikik atınca şut tuşuna basıyom çizelge sona vurdugunda avuta gidiyor ortadaykende öndeki baraja çarpıyor çıldıracam lütfen biri bu firikik olayını adım adım anlatsında öğreneyim...teşekkürler... al Beckham ı bas çubuğun ortasına kadar hatta bir iki milim geçir hangi tarafa falso vericeksen bas golün keyfini çıkar