Knight Rider arkadaşlar bora uslusoy'dan "asla geri dönme" adlı parçanın mp3'ünü arıyorum bulamıyorum. yardımcı olursanız sevinirim (kazaada yok) birde ümit sayın'ın önceki 2 albümünün olduğu bir site warmı_?
Knight Rider Orjinal Mesajı Yazan: kartal_omer www.bilgisizler.net burda olması lazım.. baktım ama bulamadım. arkadaşlar kargo'dan arabic fahise adlı parçayı bulabileceğim bir site söylermisiniz?
Knight Rider Arabic fahise'yi buldum. Bana blue'dan "curtain Falls" parçasını bulabileceğim bir link verirmisiniz?
gunduz84 Orjinal Mesajı Yazan: Knight Rider Arabic fahise'yi buldum. Bana blue'dan "curtain Falls" parçasını bulabileceğim bir link verirmisiniz? hoca bekle biraz ya daha albüm çıkmadı Blue nun sen şarkıyı arıyosun. www.closetoblue.net burda dinleyebiliyosun ama indiremiyosun
kartal_omer http://bluefan.net/download.php burdan indir.. ilk dediğin sarkı bi ara ilk verdiğim sitede (forumda) vardı ama kaldırmıslar heralde ..
Eagle-Eye ben de yavuz çetin parçalarını arıyorum adres bilen var mı öncelikle yaşamak istemem ve sadece senin olmak
Knight Rider sergio mendes- never gonna let you go adlı parçayı nereden bulurum. Kazaadan aratıyorum alakasız parçalar çıkıyor.