Orjinal Mesajı Yazan: sharkemre
o senin görüşün bence ps2 hiç bi zaman PC yi geçemez sonuçta bir ateridir ps2 ben pes3 ü ikisindede oynamış olarak konuşuyorum ayrıca tv de daha gerçekçi deimşsin bu salak lafına güldüm doğrusus monitörün çözünrlünü hangi tv verebiliyor merak ettim doğrusus sen bi gamepad alda bi oyna bakalım PC de pes3 o zaman öt tamammı zaten ps2 nin mildı sona erdi emülatörleri var bende ps3 çıkıyomuş ama ne çıkarsa çıksın asla isterse ps10 da çıksa asla PC yle yarışamaz senin gibi bi kaç sivri zekalı işte pes ps de daha iyi oynanır der ayrıca senin PC n oldunada inanmadım :cool:
256 mb Ati Radeon 9600 ekran kartlı, 512 mb ram, p4 2.8 PC'm var, PES3 ve WE7:I 1280x1024 High çözünürlükte sorunsuz çalışıyor(herhangi bi yavaşlama olmadan), yeterli mi? Ama oynuyomuyum, hayır... (Gamepadde var...)
+
Monitörün çözünürlüğünün TV'den kat kat iyi olduğunu biliyorum ama WE7/8'i PS2 ve TV ile oynarken, TV karşısında maç izliyomuş gibi oluyosun, PC'de oynarken oyun oynuyomuş gibi, fark bu zaten...
+
PS2'nin herhangi bir çalışan emülatörü çıkmadı, sende varsa herkesle paylaş, ama PS2 !...