bilbobey arkadaşlar uzun boylu hava hakimiyeti iyi olan fakat hızlı da olan bide ucuz forvet lazım. Bi yardım edin. Kornerlerde bi de kalecilerin degajlarında topu alıp indirecek başka bişey istemiyom.
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: DaNieL_VaN_BuYTeN anatoli todorov oyundaki en iyi golcü uzun boylu temur altunhan da iyi Todorov un kafa hakimiyeti kötü .. Temur un iyi sayılır ama onunda top sürmede sorunları wardı galiba .. :(
PaoLo_RosSi todorov un kafaya ç1kmas1na gerek yok her topu söküp alabiliyo havaya ç1kmadan cünkü cok iyi yer tutuyo
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: DaNieL_VaN_BuYTeN todorov un kafaya ç1kmas1na gerek yok her topu söküp alabiliyo havaya ç1kmadan cünkü cok iyi yer tutuyo Olabilir ama adam kafaya çıkabilen oyuncu istior ... Kafaya ç1k1c1k1l adam ;) Cerci olur heralde (:
tottibattu Orjinal Mesajı Yazan: bilbobey arkadaşlar uzun boylu hava hakimiyeti iyi olan fakat hızlı da olan bide ucuz forvet lazım. Bi yardım edin. Kornerlerde bi de kalecilerin degajlarında topu alıp indirecek başka bişey istemiyom. canawar,,yaptığın tarife uyan oyuncu henüz doğmadı,,doğsa bile şu an yeşil sahalarda diil yaniii...emin olabilirisin....
khanruler muhakkak oskarssonu(ismini yanlış yazmış olabilirim) al en çok hava topu alan oyuncu 40-50 bin dolara alırsın(acceleration,pace,jumping=20) database large ta çıkıyor mediumda çıkıyomu bilmiyorum
ŞANLI_ carew süper indiriyoo ama ama hakketten todorov çok ii yer tuttuğu için hava toplarını genelde alıyooo ama napcan uzun adamı yaa AL hızlı bi forwet top sürmesi teknik i yüksek bi oyuncu (bitiriciliği kötü olsada olur zmanla 20 oluyo zaten)hayatını yaşa MISAL:KAKALOV,ONWUACHI,BRAATHEN ...VS