benimki gibi tur olarak sıralarsaniz iyi olur
action:gta:vc
S. action: splinter cell 2
FPS:call of duty nin yenisi ( unreal bir numaraydi ama simdi bu)
strateji:WARCRAFT 3
ama genel WARCRAFT 3 derim
Winning Eleven serileri
FIFA (Alışkanlık ;)) , Counter-Strike
Counter Strike - Fifa (Alışkanlık)
Diablo 2 (bağımlılık)
Fps ve korku oyunlarına ise bayılıyorum ...
counter
age of seileri
call of duty
doom3 çok beyendim
gta vice city (bağımlılıktan)
thps serileri (yenisi gelmedi pc ye ya uff ama thps4 ü online oynayın mutlaka! :) )
winning7 (acayip bağımlılık)
wörms
wining elewen
silent hill (konsolda
pes, command conquer generals, cm (artık fm),... (aklıma gelmiyo)
Orjinal Mesajı Yazan: cemdemo doom3 çok beyendim gta vice city (bağımlılıktan) thps serileri (yenisi gelmedi pc ye ya uff ama thps4 ü online oynayın mutlaka! :) ) winning7 (acayip bağımlılık)
Orjinal Mesajı Yazan: cemdemo
doom 3 mü?valla kardeş yeni başladıysan sana süper gelecek ama sonradan sıkmazsa seni neyim.(tabi kişiye göre değişir)
Fifa'lar, Nba'ler, Nhl'ler fena değildir, CS, CoD, NFS'ler...Çok war benim sevdiğim oyun..
Orjinal Mesajı Yazan: WaRCrafT doom 3 mü?valla kardeş yeni başladıysan sana süper gelecek ama sonradan sıkmazsa seni neyim.(tabi kişiye göre değişir)
Orjinal Mesajı Yazan: WaRCrafT
Valla sanırım ortalarındayım-biraz sıktı diyeblirim ama az yani aksiyon hiç düşmüyo o olayı sevdim şahsen...
Orjinal Mesajı Yazan: cemdemo Valla sanırım ortalarındayım-biraz sıktı diyeblirim ama az yani aksiyon hiç düşmüyo o olayı sevdim şahsen...
sana iyi sıkıntılar dilerim oyunun sonuna geldiğinde ve sonunuda etkileyici bulmayınca çok sinirlenecen :D
Orjinal Mesajı Yazan: WaRCrafT sana iyi sıkıntılar dilerim oyunun sonuna geldiğinde ve sonunuda etkileyici bulmayınca çok sinirlenecen :D
Walla Doom 3 ü bitiren herkes öyle diyo gerçi ben bitirmesdim ama.. Yalnız Half Life 2 çok güzel olmuş fizik motoru falan. İlk bölümde polisin biri çöpe kutu falan attırıo ya adamlar her yerde kullandırmış o özelliği
Hl 2 bu alemde tek geçerim ;)
Fifa serileri çaresiz hastalık
age of serileri nikotin ihtiyacı
nfsu 2 adrenelin ihtiyacı
Fifa (serisini toplayınca bağımlılık yaptı)
NBA aynı fifa daki gibi
NHL 3 tanesi war ama o da bağımllık
CS:S
Age of empires
Tabiki de WINNIG ELEVEN
sewmediğim oyunmu war ama şöle bi bakarsam
pes-fifa
nfs serileri
tabiki cm serileri
age of serileri
şimdi saymadığım 100lerce oyun daha:)
Jedi Knight (Jedi Outcast ve Jedi Academy)
Prince of Percia Sands of Time (Warrior Within oynayamadım daha.)
Ultima Online
Counter Strike
Pro Evolution Soccer serileri
PES 4
NHL UG 2
NBA 2005
The Simspons Hit and Run
TCM 2005
Benim beğendiğim oyunların başında Half Lİfe 2,CALL OF DUTY(buna söyliyecek bir şey yok valla),Larry,Veeeeeeee SYBERIA 1,2(üçü nazaman gelecek yahuuuuu)
NOT:SYBERIA2 de hikaye bitmişti dimi ozaman Kate Walker ınh yeni macerası nezaman gelecek yahuuu diyeyim. : )
1 numara tabiki FIFA. Fifa International Soccer'dan itibaren tüm serileri oynadim.
2ay önce PES'yi ilk kez oynadim, oda fena degil.
Mafia, Max Payne, Resident Evil, Anstoss3, DTM,...
Bide tabiki Siedler (Settler) serisi...
Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net
Barındırma: