WaRCrafT benimki gibi tur olarak sıralarsaniz iyi olur action:gta:vc S. action: splinter cell 2 FPS:call of duty nin yenisi ( unreal bir numaraydi ama simdi bu) strateji:WARCRAFT 3 ama genel WARCRAFT 3 derim
Exvision Counter Strike - Fifa (Alışkanlık) Diablo 2 (bağımlılık) Fps ve korku oyunlarına ise bayılıyorum ...
cemdemo doom3 çok beyendim gta vice city (bağımlılıktan) thps serileri (yenisi gelmedi pc ye ya uff ama thps4 ü online oynayın mutlaka! :) ) winning7 (acayip bağımlılık)
WaRCrafT Orjinal Mesajı Yazan: cemdemo doom3 çok beyendim gta vice city (bağımlılıktan) thps serileri (yenisi gelmedi pc ye ya uff ama thps4 ü online oynayın mutlaka! :) ) winning7 (acayip bağımlılık) doom 3 mü?valla kardeş yeni başladıysan sana süper gelecek ama sonradan sıkmazsa seni neyim.(tabi kişiye göre değişir)
cemdemo Orjinal Mesajı Yazan: WaRCrafT doom 3 mü?valla kardeş yeni başladıysan sana süper gelecek ama sonradan sıkmazsa seni neyim.(tabi kişiye göre değişir) Valla sanırım ortalarındayım-biraz sıktı diyeblirim ama az yani aksiyon hiç düşmüyo o olayı sevdim şahsen...
WaRCrafT Orjinal Mesajı Yazan: cemdemo Valla sanırım ortalarındayım-biraz sıktı diyeblirim ama az yani aksiyon hiç düşmüyo o olayı sevdim şahsen... sana iyi sıkıntılar dilerim oyunun sonuna geldiğinde ve sonunuda etkileyici bulmayınca çok sinirlenecen :D
Arquette Orjinal Mesajı Yazan: WaRCrafT sana iyi sıkıntılar dilerim oyunun sonuna geldiğinde ve sonunuda etkileyici bulmayınca çok sinirlenecen :D Walla Doom 3 ü bitiren herkes öyle diyo gerçi ben bitirmesdim ama.. Yalnız Half Life 2 çok güzel olmuş fizik motoru falan. İlk bölümde polisin biri çöpe kutu falan attırıo ya adamlar her yerde kullandırmış o özelliği
CANARY 54 Hl 2 bu alemde tek geçerim ;) Fifa serileri çaresiz hastalık age of serileri nikotin ihtiyacı nfsu 2 adrenelin ihtiyacı
2ampara***Womanizer Fifa (serisini toplayınca bağımlılık yaptı) NBA aynı fifa daki gibi NHL 3 tanesi war ama o da bağımllık CS:S Age of empires Tabiki de WINNIG ELEVEN
tifosie sewmediğim oyunmu war ama şöle bi bakarsam counter pes-fifa nfs serileri tabiki cm serileri age of serileri şimdi saymadığım 100lerce oyun daha:)
SaMSoN Jedi Knight (Jedi Outcast ve Jedi Academy) Prince of Percia Sands of Time (Warrior Within oynayamadım daha.) Ultima Online Counter Strike Pro Evolution Soccer serileri
SYBERIA Benim beğendiğim oyunların başında Half Lİfe 2,CALL OF DUTY(buna söyliyecek bir şey yok valla),Larry,Veeeeeeee SYBERIA 1,2(üçü nazaman gelecek yahuuuuu) NOT:SYBERIA2 de hikaye bitmişti dimi ozaman Kate Walker ınh yeni macerası nezaman gelecek yahuuu diyeyim. : )
Kokane 1 numara tabiki FIFA. Fifa International Soccer'dan itibaren tüm serileri oynadim. 2ay önce PES'yi ilk kez oynadim, oda fena degil. Mafia, Max Payne, Resident Evil, Anstoss3, DTM,... Bide tabiki Siedler (Settler) serisi...