sertacbjk beyler ben şahsen en çok chelsea ve interi merak ediyorum drogba adriano felan siz hangi takımları merak ediyorsunuz? bu arda ank.lılar oyun maltepe paz. cumsrtesinden itibaren geliyomuş korsancıyla konuştum öle dedi :cool: :cool:
pnd10 Barcelona bu sene cok iyi takım kurdular.Ben cok merak ediorum.Larrson,Guly,ronaldinho,eto,vb..
Dr.Mel Ben de en çok Barça'yı merak ediyorum. Bu arada Cmts gelecek olan korsan betamıymış çünkü oyunun ancak ekim sonu çıkacağı bekleniyor...
alifb Orjinal Mesajı Yazan: K209 yedi yaşındak cocuk derken neyi kastettin r.madrid 22 milyon dolara bi çocuk almis ya,odur...
sertacbjk Orjinal Mesajı Yazan: Dr.Mel Ben de en çok Barça'yı merak ediyorum. Bu arada Cmts gelecek olan korsan betamıymış çünkü oyunun ancak ekim sonu çıkacağı bekleniyor... valla beta felan demedi ama bilmiyorum neye güvenerek dedi?
hagilord BEN EN ÇOK CHELSEA VE FENERBAHCEYİ MERAK EDİYORUM AMA BESİKTASTA İYİ TRANSFERLER YAPTI MESELA CAREW CAGDAS OKAN...... :confused:
sertacbjk Orjinal Mesajı Yazan: siyahlabeyaz ben ankaranın yıldızlarını(!) ve BJk yi merak ediorum Carew Demoda süper oynuo sergen yok ama okan iyi MAn.utd ile innüde 2-0 yaptıjm ama 88 de 1-2 90 da 2-2 oldu ilginç maçtı.. demoda bjk yokki?
Exvision Maltepe pazarı meselesine gelince ise pek güvenme oraya geleceğini hiç zannetmem Demoyu Full diye satarlar elinizde kalır cdler :)
sertacbjk Orjinal Mesajı Yazan: siyahlabeyaz War ... eğer aratırsan çıkar bide ben man.utd ydim ve bjk ile hazırlık maçı oynadım.. isterseniz screen de atarım.. pardon ben sadece iskoçya ve ing var sanıyodum kadroları düzeltirler merak etmeyin..
NecromanceR Arkadaşlar oyunda tüm takımlar var ama seçilebilen takımlar sadec İngiltere vede İskoçya Ligindekiler . Bjk seçilmiyor demoda . Ama var tabiki oyunda ...
tayfurcan ya bu kadrolar doğrumudur fenerin yarısı yanlış yaw...rüştü yok nebiliyim hakan hala duruyor vs... diğer türkler bakmadım demo diyemi böyle yoksa full u çıkıncadamı böyle oynayacaz
MoonLord Walla Beşiktaşın kadrosunu merak ediyorum o kadar oyuncu var kadro kurarken biz de şu an ki gibi sorun yaşayacazmı kimi oynatacam gibisinden oynamayan isyan çıkarırsa yanarız :D
iN-T-CoMe FM de Fenerbahçe , Real Madrid ve Chelsea nasıl olacak gerçekten merak ediyorum . Çünkü , bu 3 takım da çok iyi transferler yaptı ...