alifb Arkadaslar önerebileceginiz iyi bi cd writer varsa ve yazarsaniz sevinirim Not:Fiyatinida yazarsaniz sevinirim
gencfbdaywalker al abi senin için buldum http://www.hepsiburada.com/department.aspx?CategoryID=17&nc=1 :)
Hami(10) Orjinal Mesajı Yazan: cstrike_v1.6 samsung kaç önerirsin 52*48*52 si olan bir marka kaliteli biliyormuusuun? evet iyi o . Lg marka ürünlerin ciddi bi sorunu var hatalı üretim oldukları ve toplatılmalarıda gündeme gelmişti örneğin 52 x hızındaki cd yi 48 yada 16 x görüyorlar cd yakılırken ani hatalar çıkabiliyor bazende içerideki cd yi kırıp dışarı atabiliyor bunlar çok yaşanan hadiseler. Bende de şu an Lg writer var 4-5 aydır kullanıyorum sadece ilk söylediğim sorunla karşılaştım ama yinede önermiyorum aynı paraya samsung al derim.
BeKTaS F1GO Orjinal Mesajı Yazan: Hami(10) yukarıda söyledim samsung 60 milyon civarı baba o zamnsung hangisi 52*48 mi 52*32 mi
madada256 50 milyona bana iyi bi cdwriter söleyebilirmisiniz. 52 ye yazın. bende şu an 12x 8x 32x zamanında çok pahalıydı 150$ aldıydım. şimdi bu kadar ucuzladımıyaw. :drooling:
madada256 Orjinal Mesajı Yazan: tifosie bende lg war oldukçada memnunum öneririm yani ;) bendede lg var şuan 1 ay içinde deiştirem bari. baba ben balikesirde oturuom.