alifb arkadaslar forzabesiktas isimil herifle icqde konusuyoduk adam virüs yolladi kaydet flan biseler çikti iptal dedim simdi de microsofttan msjlar geliyo under 18 sexual fln diyo bu msjlari nasi engellicem ve bu tehlikeli bisimi?
alifb simdi yeni konu açmiyim dedim internet exploler komut dizisinde hata olustu diyo her yeni sayfaya girisimde bi yardim edersen...
gostik ad aware cozer problemını..daha sonra windows networ ke gır baglantını salt okunur yap bızım gıbı dıal up kullanıosan:):.
alifb Orjinal Mesajı Yazan: Kokane IE'de Extra'da Internet ayarlari olacak, baglanti ayarina bak. anlamadim ne dediini?
Kokane IE= Internet Explorer. Orda yukarida menülerde bende Extra var. Demek türkcede ayriymis bende almanca xp oldugu icin türkcede ne yazdigini bilmiyorum. Internet ayarlarini ara. Ordanda Baglanti kuruluma bak.
Kokane Allah Allah ozaman bunlara sil ve sen nerden giryosan onu ekliceksin listeye. (Eger ayni seyden konusuyorsak, cünkü böyle bisey yazmamasi lazim ama dialler'a yakalandiysan nanay!!!)
alifb abi antidialer var ve baglanti adsl yalniz bilg.i taratiyorum bisi çikmiyo(n.antivirus 2002 pro.edition)
alifb Orjinal Mesajı Yazan: GENCFBDAYWALKER abi bence uğrashma önemli dosyalarını cd ye yedekle sonra format at(BENCE) :) haklisinda virüs varmi yokmu emin diilim :D
Kokane Yok arkadas ugrasilmaz formatla. Sonuna kadar git. Cünkü dosya unutacaksin yedeklerken bide Allah bilir HDD kac GB format yarim saat Windows kurulum yarim saat Norton, MS Office... Allah düsmanimin basina vermesin. Yok ona versin ;)
alifb Orjinal Mesajı Yazan: Kokane Kardes sen burya girdiginden eminsin dimi, yani bunun türkcesine: evet