anty27 Oyununuzda Türk uyruğu alan iyi gençler var mı? Bende de la cuesta , evandro roncatto, Leo,Pisculichi Türk uyruğu aldı Bir de denemeye getirdiğim oyuncuların çoğu Türk vatandaşlığına geçti nasıl iş bu yaw?
Knight Rider Türk uyruğu almak için oyuncu Türkiye de 5 sene kalması yeterlidir. Fakat her oyuncu Türk uyruğu almak istemiyor. Yinede güney amerikalıların çoğu alıyor.
Fener_Man Diego,Todorov,Montolivo alıyor.5 senenin dolmasını beklemekte kmi adamlar için zevkli oluyor yaws :) Örnek Diego ! En sevdiği takım Fenerbahçe olmuştu,sonra Real'e sattım.Yaşlanınca geri almayı düşünüyorum.Şuan haliyle Real'den Fener'e gelmiyo :P
CaRTooNs todorov, mondragon, baljic, robben, morton oldu bende de sattım bazıalrını yeni aldım bunların 2-3 senesi daha var turk olmasına!!!
Eagle-Eye elvir balic zaten türk vatandaşı.. bi de o gün tesadüfen trt'nin spor haberlerinde gördüm bi oyuncunun türk statüsünde oynayabilmesi için türk vatandaşlığı alması yetmiyormuş aynı zamanda 5 yıl boyunca türkiye'de oynaması gerekiyormuş örnek: ömer rıza.. cm için de aynı şey geçerli yani niye 5 yıl ki falan diye düşünürdüm önceden ama kurallar böyleymiş meğer yine ve her zamanki gibi cm beni hayrete düşürdü
mutlucihan Ben de de la cuesta milli filan oldu(kendi memleketinde). bu değiştiriyor mu durumunu. Yani milli takımda oynatabilme olayı yok sanırım. Denemediğim için soruyorum. ?
Eagle-Eye de la cuesta kolombiya milli formasını giydiyse bitmiştir artık türk olduktan sonra sadece yabancı kontenjanını doldurmaz ama bende samsunlu milton türk olduktan sonra brezilya milli takımında hiç oynamamış olduğu için ben milli takımda oynatmıştım