Owea Ben nfsu da SKYLİNE kullaniom . Acaba siz neler kullanionuz.Lutfen bana 1 fikir werin :rolleye3: :rolleye3: :rolleye3:
2ampara***Womanizer skyline en ii araba gibi gözüksede deel bütün teknik modifiyeler yapıldıktan sonra skyline ı az bi farkla mazda miata geçiyo nedeni ise tüm modifiye işlemlerinde sonra ikiside 10000 devir gösteriyo ama skyline miata dan kg bakımından daha ağır bu yüzden MAZDA MIATA(MX5)
Owea Zaten Ben SKYLİNE çikana kadar hep Maita kullaniyorum Hiç araba deiştirmedim.BUGUN ona karar wermedim maita mi SKYLİNE mi die ? Saolun Fikir werdiğiniz için ... :o
HellscreaM Ben skyline kullanıyorum, nedeni ise sürekli online drag yapmam. Aslonda rx-7 daha iyi ama vites aralıkları çok kısa, sürekli perfect shift yapmak daha zor. Skyline'da hepsi perfect shift oluyor, fakat rx-7'den daha hantal olduğu kesin...
Owea Wallahi sonuç şudur drag ta SKYLİNE dierlerinde Maita MX-5 En iiler Rx-7 hiç kullanmadim. Abim Lancer kullanio walla enayi... :rolleyes:
HaLuK kesinlikle miata. virajların en iyi arabası hız kalkış hiç fena değil.oyunun en rahat arabası...
abow en iyi arabalar skyline miata rx7 acura rsx 206 s 2000...ama sürmeyi bilene..hepsinin bir yanı güzel amma hepside kusurlu
pascal_nouma tabiiiki acura rsx ama biraz dönüşlerde sorun oluyor,yukarıdada yazıldığı gibi oynamayı bilenlare