caSpiO Aranizda PCde PES4 veya we8in demosunu veya fullunu oynayabilen varmi varsa nerden bulabilirim nasil oynayabilirim cok merak ettim su oyunlari artik yaa!!!
Bule Daha demin bir haber okudum. Bir sitede PES4 Demo, 1.55£ karşılığında download edebiliyormuşsunuz. Link ise, http://www.pesleague.co.uk/ Ben biraz araştırdım ama bulamadım. Genede sizinde bir göz atmanızda yarar var. ;)
Amorph eğer demo parayla indiriliyorsa garanti bulunur bi yerlerden.paylaşım programlarına bi bakmak lazım.
Bule Bu haberi yazan yani mesajı, yanlış hatırlamıyorsam Evo-Web forums'un modu ClassicD olmalı. Para karşılığı demo'yu indirebiliyormuşsunuz. Ama emin deilim gene ben biraz linklere bakayım.
NayguleR Orjinal Mesajı Yazan: Bule Bu haberi yazan yani mesajı, yanlış hatırlamıyorsam Evo-Web forums'un modu ClassicD olmalı. Para karşılığı demo'yu indirebiliyormuşsunuz. Ama emin deilim gene ben biraz linklere bakayım. bence yalandır burak boşuna uğraşma :(
Mithrandirr Yok KardeŞlerİm Şaİbe Bunlar Bİz Programliyorz Oyunu Onlarmi Demoyu ÇikarcaĞimiz Zaman HaŞİmoto Amcamiz Sİze Duyurur
aliwhite Sanırım bule arkadaşın yazdığı doğru.Demoyu erkenden para karşılığı satıyorlar.Bence ayıp yani demo bile satılıyor.Pes 4 ya ?
Spocket Orjinal Mesajı Yazan: aliwhite Sanırım bule arkadaşın yazdığı doğru.Demoyu erkenden para karşılığı satıyorlar.Bence ayıp yani demo bile satılıyor.Pes 4 ya ? Hiçbir demo para ile satılmaz. O site bir şekilde, illegal yollardan demoyu ele geçirmiş ve satıyor... Konami yayınlayınca ücretsiz download edilebilir.
Bule Ya sonuçta kimi insanlar bekleyemeyip paralı demo almaya yönelecek.. Yani böyle şeylere prim verecekler.. Ben valla Konami'nin resmi sitesinde haber geçene kadar demo indirmeyi felan düşünmüyorum. Çünkü çoğu paylaşım sitelerinde pes4demo.exe adına virüslü dosyalar ekliyolar. Konami'yi takip edin derim ben.