Tearaway varya biri bana söle gelse msnden anlatsa bak cocum formayı alacaksın sura sokcan logo koycan vs dese benden nebicim formalar cıkar hırs yaptım :) ama yardım lasım
realfoxboy çok yakında PES4 game guide çıkarıyorum. İnşallah onda editing tutorialleri de olacak. Buraya bakınız: http://www.soccercenter.net/index.php?sayfa=Forum/KonuGoster&forumkonuid=38893
Karubburak kardeşim bravo sana hepsi müthiş bi dip not fener forması sarı lacivert seninki sarı siyah gibi olmuş yinede eline sağlık bide ayrı ayrı duruyoya bunları bir yere toplayı ver zipin içine at bütün yaptıklarını çalışmalarının devamını isterim bravo
Sakin1NR Orjinal Mesajı Yazan: Sakin1NR @kanaryagücü Fenerbahcesin laciverti siyaha cok yakin olmus özür, zaten düzeltilmis
Black God Manchester United Kaleci Forma( Templatesini çizmem uzun zaman aldı ama deydi ) Manchester Home Forma
Black God Trabzonspor Oyuncu Formaları avea logoları gerçektede formadan formaya farklı durduğu için bende öyle yaptım
Black God Orjinal Mesajı Yazan: fb mania Samsun dışındakiler güzel. :bilmem: Formanın dizaynı böyle ise ben ne yapabilirim?