stavros 2 forma veya tek top kullanmak çok kötü oluyor kit server ddenilen bi program varmış galiba onu nerden bulabiliriz gerçekten b iişe yaryormu
NayguleR Orjinal Mesajı Yazan: SCoRPioN ® Nihat orjinele dizayna çok yakın forma. Neresi fantasy ? Ayrıca kalitesiz de değil. Yok can ben gaziantep forması için dedim maçlarını kaçkere izledim o iki çizgi omuzda değil kolların bitim yerinde olacak benim amacım onu kastetmekti ;)
#11 güzel. - renk olarak biraz daha gercege benzetmeye bak">http://cache.gettyimages.com/comp/51780025.jpg?x=x&dasite=MS_GINS&ef=2&ev=1&dareq=0F88D096635BE4408FDCC570CBE1FA7DA9C30E9B9B114CE8>bak/a>. özellikle Sparta Prag. - lyon'da kullandigin yaka yanlis. - logolardaki gölge efekti oyunda iyi durmaz. - kollardaki sampiyonlar ligi logosunu inceltmen gerek. oyunda büyük cikar.
SCoRPioN ® Logolarda gölge efekti sadece birkaç logoda güzel durabilir Enes. Drop Shadow, Bewel and Emboss kullanmadan yapmayı dene
SCoRPioN ® Orjinal Mesajı Yazan: DjBaga Ben begendim Ama ibonun ögütlerini dinle Ondan yanlis cikmaz! Muhteşem :D