POLEN slm arkadaşlar.Ben düşündüm ve bundan sonra grafikerleri ve ileride grafiker olmak isteyenleri messenger'da toplamaya karar verdim.photoshopta takıldığımız yerleri msn'de arkadaşlar sorabileceğiz ve bize sorulan sorularada cevap alabileceğiz.tabi bunlar photoshoptan azda olsa anlayan arkadaşlarımız için geçerli.isteyen bu konuya msn adresini yazsın isteyen bana msn den ulassın bir gurup olusturalım tesekür ederim. trsoftyunus_16@hotmail.com
POLEN kardes benim amacım birbirimize yardımcı olmak.Bir gurup olusturacağım ve bu grup ile ders çalışacağız.ders çalışırkende gayet ciddi olacağız.istemeyen gelmez zaten.Burada sadece Photoshop deyil başka derslerde çalışabiliriz :type:
berkemschumacher Orjinal Mesajı Yazan: Bat Bence sen kafayı yemişsin... :( Kesinlikle katılıyorum.Adam ders çalışacağız dio yaw :cool:
yasinemre Orjinal Mesajı Yazan: Bat Bence sen kafayı yemişsin... :( Nie bişey öğrenenler illa kafayımı yemeli :mad: :mad:
berkemschumacher Orjinal Mesajı Yazan: Qurbaa ne dersi ya sen kendini öğretmen mi zannediyon Katılıyorum.Böle tipler çok dünyada :rolleyes: :cool:
Kaurismaki kardeş senin yaşın daha 15 grafiker demek için biraz erken değil mi ? dersler flan oluncak şey değil ama güzel şeyler.. paylaşımıda güzel ;)
Kaurismaki tamam da grafiker diyor ondan bende öyle dedim ;) ama desin ben grafik ile uğraşıyorum 1 kaç bilgim war bunları paylaşalım bir şey olduğunda zorlanmayın deyip öğretir.. o zaman tamam :) ama grafiker demesi yanlış..