m0K0k0 yaw oyun 4 ekimde çıkıcak. Benim bildiğim demo 1 ay öncesinden yayınlanırdı ama yayınlanmadı ne zaman çıkıcak bileniniz var mı :confused:
cemdemo bikere çıkmıştı sanki ama bilemiorum çıkmadan da geleblir oyun dert etme... 4ekimde çıkıcaksa o tarihte çıkar kesin...
Amorph Ewet arkadaşlar, bi arkadaşım oyunun full linkini bulduğunu söyledi. 1.2 gb'mış.Durumu öğrenicem.Eğer doğruysa isteyenin mailine atarım url'ini.
Mithrandirr SEevgili eminem yannış annamış link değil kazaa benzeri bi programdan buldum ama indirene kadar oyunun cıkıcagını dusunuorm 2cd cunku :drooling:
emre_acar1989 bencede baydı 2004 artık çok 2005 süper olmuş.EA nın resmi sitesinde vidyolar var izleyin süperr
kahraman_87 Orjinal Mesajı Yazan: Mithrandirr SEevgili eminem yannış annamış link değil kazaa benzeri bi programdan buldum ama indirene kadar oyunun cıkıcagını dusunuorm 2cd cunku :drooling: yaaa benim maile de göndersenize kahraman_87@mynet.com
berkemschumacher Orjinal Mesajı Yazan: Mithrandirr SEevgili eminem yannış annamış link değil kazaa benzeri bi programdan buldum ama indirene kadar oyunun cıkıcagını dusunuorm 2cd cunku :drooling: Hmmm 1.2 gb olması indirdiğin şeyin oyun olduğunu göstermez... Daha önceki versionlarından biri çıkabilir oyunun :rolleyes:
m0K0k0 beyler nba 2005 in çıkış tarihi pc için 1 ay ertelenmiş ps2 için 1 hafta erkene alınmış yani pc için bir ay sonra :( ps2 için 5 gün sonra oyun çıkıcakmış
Mithrandirr İİ De Ben 1.2 Gb Oldugu İÇİn Deİl 236 KİŞİ Den Nba Lİve 2005 Dİye Cektigim İÇİn Kİ Demekkİ Oyun Var Da Patchlerİ Bİle Var Nete
KiNG oyun 2 gün sonra yani 29 unda piyasada pc icin.kaynak ea sports ana sayfası counter geri sayıyor 2 günden geri.az kaldı sabredin.
KiNG mithrandirr hep asılsız haberler veriyosun bu iki oldu.daha gecende pes4 demo cıktı dedin o da asılsız.nba de daha dünyanın hicbiryerinde cıkmadı.hee ea da calısan akraban varsa o el atından verebilir sana onun harici bulamazsın.lütfen daha dogru haberler ver.