Dabulu ArkadaŞlar Bende Dİjİtal Var Ama Ntv De Premier Lİg MaÇlari OlduĞunda Çekmİyor Yanİ Sİnyal Olmuyor Bunun Sebebİ Ne MaÇlari İzlemeek İstİyorum Normal Amtenler İzlenİyor?
Medya aynısını tv8 de yapıyor.anlasmıs oldugu kanalla ilgili galıba.ama normal antenle izleyebiliyorsun... ____**RutHlesS**_____
Eagle-Eye aynı uygulamayı rtl şampiyonlar ligi maçlarını verdiği dönemlerde kablo tv de yapıyordu belki uydudaki ingiliz kanallarından biri veriyordur maçları veya belki de yabancı kanallardan biri maçları şifreli veriyordur o yüzden anlaşmayı ona göre yapmışlardır
KiNG yo veriyor benim bilgisayarda udu baglantısı var icerideki tv de de anten.ben burdan izleyemiyorum ama normal antenden izleniyor.nasıl bi sorun oldugunu çözemedim.kanala mail attım ama bir haber gelmedi.9 ekimde premiership die bir kanal acılacak.orda 24 saat premier lig haberleri ve maçları vericek mis.
SCoRPioN ® Bizim yazlıktaki evde de ' $ ' işareti çıkıyor maç olduğu zaman. Ama Digiturk'te böle bi problem yok . . . .
tayfurcan arkdaşlar bizdede digtal yayın var...bu maçları normal antenle izliyorsunz...çanakla şifreli oluyor çünkü bu sene turkstla ve ingiltereyle anlaşmalar böyle...tv8de geçen sene şifreli veriyordu bu italya ligini şimdi anlaştılar ve şifresiz yayı yapıyorlar
nightmare_onur premier lig maçlarını uyduda english premier diye bi kanal veriyo tabiki şifreli belki sadece onun verme hakkı vardır (HOTBIRD uydusu içinde)Dijitürkteki veriyo çünkü onun uydusu başkaydı,galiba EUTELSAT'tı :confused: