madada256 boşver tamam ama bazen çıkasından önce mod olarak sızıo ben condination zero yu çıkışı mart yazıodu ben daha aralıkta daha mod olarak indirdik. ona benzeredir belki
TheMangler arkadaslar konuyu saptırmayalım 1- ilk kime teklif yaptınız 2-ilk golü kim attı 3-hangi takımla oyuna basladınız(arsenal mi) gibi ilk leri yazarsanız sevinirim bi de bi önceki sayfadaki sorulara cevap istiyorum saygılar :rolleye3: ;)
Frostmourne Orjinal Mesajı Yazan: K209 arkadaslar konuyu saptırmayalım 1- ilk kime teklif yaptınız 2-ilk golü kim attı 3-hangi takımla oyuna basladınız(arsenal mi) gibi ilk leri yazarsanız sevinirim bi de bi önceki sayfadaki sorulara cevap istiyorum saygılar :rolleye3: ;) 1- Aliaksandr Hleb 2- Ruud van Nistelrooy 3- Manchester United
badboy_t Orjinal Mesajı Yazan: K209 arkadaslar konuyu saptırmayalım 1- ilk kime teklif yaptınız 2-ilk golü kim attı 3-hangi takımla oyuna basladınız(arsenal mi) gibi ilk leri yazarsanız sevinirim bi de bi önceki sayfadaki sorulara cevap istiyorum saygılar :rolleye3: ;) 1-rafael van der vaart(16mil$ a aldım) 2-ruud van nistelrooy 3-man utd
NecromanceR İlk takımla ilgili anket açtım arkadaşlar . Orada devam edelim o konuyu . İlk gol atan oyuncum ise Henry oldu . Ama ilk transferim D'alessandro oldu 22.5M £ a ...
Dragonshoot İndiriyorum. Dap uyuzluk yapmazsa sağlam inecek.Ama uyuzluk yaparsa onu kaldırıp başka bir downland programı yüklemem lazım... Adsl bile hızlı indiremiyor ya uyuz oluyor insan. cıks
badboy_t Orjinal Mesajı Yazan: Dragonshoot İndiriyorum. Dap uyuzluk yapmazsa sağlam inecek.Ama uyuzluk yaparsa onu kaldırıp başka bir downland programı yüklemem lazım... Adsl bile hızlı indiremiyor ya uyuz oluyor insan. cıks neyi indiriyosun ? ben anlamadı :confused: