Dej@vu offf offf..walla offf...forumda herkes sordu 4-5 kere yazdım..bar iyine yazayım.. www.cepofisi.com waptan: wap.cepofisi.com
BeKTaS F1GO Orjinal Mesajı Yazan: mehmet sel bu cepofisi.com gercekten seninmi dejuva sorduğun sorumu hocam
Amorph Orjinal Mesajı Yazan: Dej@vu offf offf..walla offf...forumda herkes sordu 4-5 kere yazdım..bar iyine yazayım.. www.cepofisi.com waptan: wap.cepofisi.com E kötümü işte sen de reklam yapmış oluyosun ;)
Dej@vu Orjinal Mesajı Yazan: arm@n yaws bab ben senin sitenden bişi anlamadım keşke her tel için ayrı bölüm yapsaydın şimdi her telefon için dediğin ne? mesela senin telefonunun markası ne..atalım nokia 3200..sitedeki series 40 oyunları ve programları bu telefon için olur..sonra poly melodiler ve renkli resimler olur..şimdi sen series ne olduğunu bilmiyorsan telefonun yakında yazacam zaten ordan bulursun..
FreshGuitaR04 isteyen herkese program gonderebilirim hatta s60 programları diye forumda sayfa actım ordan tıklayıp indirebilirsin yinew bi sorun olursa yardımcı olurum
muzzy..! arkadaş altlarına program açıklamalarını da yazsaydın. Açıklamalar için ayrı yere gir, sonra birde bunu ara bul zor iş, bir de alfabetik yapsan daha iyi olur diyorum ben .