Millet bilgisayardaki MP3 formatındaki müzikleri(boyutu büyük olur ama olsun) cep telefonuna aktarmaya yarayan bi program var mı?
Normal Pc Suite programı ile aktarılıyor bildiğim kadarıyla.
boyutu küçük olsun diyorsan *.mo uzantılı müzikler var benim sitede..ses kaliteside gayet güzel..
www.cepofisi.com (reklam falan değil ha :) sadece yardım )
t630 .mo yu desteklıo mu? bıde o sıte ucretsızmı ındırme fln??
zaten o dej@vu'nun sitesi ;)
ve ücretsiz
Orjinal Mesajı Yazan: meteor t630 .mo yu desteklıo mu? bıde o sıte ucretsızmı ındırme fln??
Orjinal Mesajı Yazan: meteor
t630 mo desteklemez ama amr ler var ve gayet güzel..
bu arada wap açıldı.. wap.cepofisi.com ordan amrleri bulabilirsin.. venom aynı şey senin içinde geçerli..
ya dej@vu ben senin wap sitesinden iki tane .amr uzantılı ses klibi indirmeye çalıştım ama birini yazı olarak açtı birini yükledi ama yüklemedi. Hangisi olduğu aklımda değil şimdi.
**hangisi hata verdi?**
ya bu t630 amr desteklemıomus dejavu yaa sıteden denedım ındırmeyı desteklenmıyor ındırılemıo dıo
hangi teleffonlar mp3 desteklio yazabilirmisiniz.
**3650,7610,3660,sx1,6600,7650..**
Orjinal Mesajı Yazan: Dej@vu 3650,7610,3660,sx1,6600,7650..
Orjinal Mesajı Yazan: Dej@vu
3650,7610,3660,sx1,6600,7650..
baba çok çok saol
**önemli değil..**
Arkadaslar Eger mp3 istiyorsanız yakında burda yeni bir yer acacam orda hepsini bulabileceksiniz forumu takip etmeye devam edin bulacaksınız
symbianlılrada da Ultra mp3 ü yükleyince mp3lerini dinleyebiliyorsun ama zil sesi yapamazsın o ayrı.
Orjinal Mesajı Yazan: mus_efe symbianlılrada da Ultra mp3 ü yükleyince mp3lerini dinleyebiliyorsun ama zil sesi yapamazsın o ayrı.
Orjinal Mesajı Yazan: mus_efe
yaw o da cok gicik bi is ...bende mecbur mp3 kalitesinde .wav yapiom...hem zil sesi oluo hemde dinlenebilio ustelik extra programa gerek kalmio............. :hugs:
Beyler herseyi benden beklemeyin hemen girin google a mp3 cutter joiner programını arayın bulun ve indirin 2000 3000 kblık mp3leriniz dussun 1000 1400 e iste bu kadar kolay
Arkadaslar ya benim Samsung SGH e 810 um var Ona MP3 ekleyebilirmiyim??
Orjinal Mesajı Yazan: FreshGuitaR04 Beyler herseyi benden beklemeyin hemen girin google a mp3 cutter joiner programını arayın bulun ve indirin 2000 3000 kblık mp3leriniz dussun 1000 1400 e iste bu kadar kolay
Orjinal Mesajı Yazan: FreshGuitaR04
indirim kullaniom gusel basit bi prog. işe de yario...
bende K700i war. ama CD'si windows98 ile uyumlu deil.
Data port'u da yok
Napıcam ben :(
Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net
Barındırma: