Venom Millet bilgisayardaki MP3 formatındaki müzikleri(boyutu büyük olur ama olsun) cep telefonuna aktarmaya yarayan bi program var mı?
Dej@vu boyutu küçük olsun diyorsan *.mo uzantılı müzikler var benim sitede..ses kaliteside gayet güzel.. www.cepofisi.com (reklam falan değil ha :) sadece yardım )
Dej@vu Orjinal Mesajı Yazan: meteor t630 .mo yu desteklıo mu? bıde o sıte ucretsızmı ındırme fln?? t630 mo desteklemez ama amr ler var ve gayet güzel.. bu arada wap açıldı.. wap.cepofisi.com ordan amrleri bulabilirsin.. venom aynı şey senin içinde geçerli..
blind guardian ya dej@vu ben senin wap sitesinden iki tane .amr uzantılı ses klibi indirmeye çalıştım ama birini yazı olarak açtı birini yükledi ama yüklemedi. Hangisi olduğu aklımda değil şimdi.
meteor ya bu t630 amr desteklemıomus dejavu yaa sıteden denedım ındırmeyı desteklenmıyor ındırılemıo dıo
FreshGuitaR04 Arkadaslar Eger mp3 istiyorsanız yakında burda yeni bir yer acacam orda hepsini bulabileceksiniz forumu takip etmeye devam edin bulacaksınız
muzzy..! symbianlılrada da Ultra mp3 ü yükleyince mp3lerini dinleyebiliyorsun ama zil sesi yapamazsın o ayrı.
götveren Orjinal Mesajı Yazan: mus_efe symbianlılrada da Ultra mp3 ü yükleyince mp3lerini dinleyebiliyorsun ama zil sesi yapamazsın o ayrı. yaw o da cok gicik bi is ...bende mecbur mp3 kalitesinde .wav yapiom...hem zil sesi oluo hemde dinlenebilio ustelik extra programa gerek kalmio............. :hugs:
FreshGuitaR04 Beyler herseyi benden beklemeyin hemen girin google a mp3 cutter joiner programını arayın bulun ve indirin 2000 3000 kblık mp3leriniz dussun 1000 1400 e iste bu kadar kolay
götveren Orjinal Mesajı Yazan: FreshGuitaR04 Beyler herseyi benden beklemeyin hemen girin google a mp3 cutter joiner programını arayın bulun ve indirin 2000 3000 kblık mp3leriniz dussun 1000 1400 e iste bu kadar kolay indirim kullaniom gusel basit bi prog. işe de yario...