Bule Eksik yok gibi. Ama gözüme çarpan bişi var. Sanki omuzlarda vede kollarda olan çizgiler, normalinden daha inceymiş gibime geldi.
Bule Bugün Adidas mağazasında Fenerbahçe'nin beyaz formalarına baktım. Çizgiler dediğim gibi daha kalın olacak ve yanlarında çok ince sarı çizgi olacak. ;)
H-KaN Formalar hepsi birbirinden Güzel sadece bi Sahmet Galatasarayinda Home ile Avay Formalareini yapta cimbomlularda Sevinsin ;)
#11 Trabzonspor 05 cubuklu forma #2 oyun ici görüntü home formasi Trabzonspor 05 kaleci formasi (TV den gördügüm kadariyla yaptim. resim bulabilen koysun- hata varsa söylesin) bu arada Old Fart cok güzel gs formalari yapti bence... :)
#11 GS'de yapariz ins bigün.. simdilik can'dan ögrendigim tekniklerle dolu bir trabzon kaleci formasi.. :D
burgaz ya arkadaşlar bu formaları nasıl ekliyorsunuz oyuna ben top reklam panolarını ekliyebiliyorum ama bu forma işini bir türlü halledemedim.AFS explorer la import yapıyorum hata mesajı veriyor yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler..
#11 abiler kusura bakmayin frutsel gene cökmüs. ben hepsini eski yaptigim siteye koyacam galba.. burgaz, formalari oyuna nasil import edecegine dair bir tutorial ariyosan >> http://www.soccercenter.net/SoccerCenter.net.php?page=pes/dokumanlar&eylem=dokumangoster&dokumanid=1