meteor bnm tel. t630 we wav uzantılı dosyaları almıo tel. ses dosyası oluo bunlar ztn bunları alabılırmıyım bı programla fln bı caresı warmı bunun ??
Respinardi bazı telefonlar belli büyüklükteki dosyaları kabul etmiyor mesala samsunglar 35 kb den büyükleri kabul etmiyor seninkide büyük olasılıkla öyle bir şeydir onun için kabul etmiyor olabilir
Dej@vu t630 için wap.cepofisi.com adresinden amr uzuntılı sesleri indire bilirsin.. not:wap sitesi şu an kapalı..aşırı yüklenmeden dolayı tekrar yapıyorum.. eğer kablon falan varsa www.cepofisi.com dan indirebilirsin..
meteor yoq boyuttan deilde işte waptan ındırmeye calısıyorum wav uzantıı dosyaları desteklenmıyor fln dıo ındırmıo ıste onu desteklemesı ıcın bı program warmı ondan dıomda yoq glb bu wap adresınde o uzantıdakı dosyalar t630 a oluo mu?
Dej@vu **dostum t630 wav desteklemez.. *.amr destekler..2-3 gün içinde tekrar açacağım siteyi..şu an tekrar modifiye ediyorum.. ;)**
meteor ya bu t630 amr desteklıo mu?? dejavu sıteyı ılk actıgın gunlerde ındırmeye calıstım tam ındırıo desteklenmıo dıo amr dosyaları nie boyle desteklemıo mu yoqsa t630 ???
€uro1299 t630 daki hafıza ile waw ları sıkıştırman çok zor.bende 630 kullanıcısıyım ama bu harika tele bu hafıza olmuyor malesef.