1 - 150 WEN'e alınan klasik oyuncuları nerede kullanabiliriz? Mesela edit team bölümünde herhangi bir takıma alma şansımız var mı?
2 - Shop'tan 10000 WEN'e alınan takım nerede durur ve nerelerde kullanılabilir?
Ben 10000 WEN'i verdiğim halde bu konuyla ilgili hiçbir şey yapamadım.
3 - Edit mode bölümünde bir takımdan başka bir takıma geçirdiğim bir oyuncuyu default takımında nasıl bırakabilirim? Örneğin Henry'yi Real Madrid'e alıp bir kopyasını da orijinal takımı olan Arsenal'da bırakmak gibi...
4 - Oyun içerisinde menüyü açmadan taktiğimi nasıl değiştiririm? Bunun için önceden yapmam gereken bir ayar var mı (Asıl taktiğim 3-5-2, ikinci taktiğim 3-6-1 gibi mesela)?
5 - Bir taktik hazırlayıp (mesela çılgın atak, mesela katı defans) bunu nasıl kalıcı hale getirebilirim? Yapabiliyorsam bu işi hangi bölümden yapmalıyım?
6 - Gamewiz32 programı ile Winning Eleven'da paramı 90000 WEN'e ayarladım ve kitledim. Yani kazansam da kaybetsem de bu rakam hiç değişmiyordu. Master Lig'de ise bu para aynı değeriyle duruyor, ama maç oynadıkça elli elli artıyor. Büyük ihtimalle transfer yaptığım zaman da 90000 WEN'in altına yine düşmeyecek, çünkü rakam kilitli, ama bir türlü transfer yapamıyorum. Oyunu o kadar sevmeme, oynamama rağmen daha henüz transfer yapabilmişliğim yok. Şu transfer konusunu tam olarak açıklayabilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler...