besteci Arkadaşlar PES4 demo mutlaka oyundan önce bir tarihte çıkacaktır. Demo çıkış tarihi ile ilgili bilgisi olan var mı?
KingH Storry! ne calismasi! pes3 bile zor calisiyordu!... bi'de buna we8'in PS2'de bile bazen takilmasini ekle... :(
pes4tr bi kere ps2 de oyunlar hayatta takilmaz oyle bir stili var eger takiliyorsa tr de oyunlarin orjinal olmamasindan kaynaklaniyordur!!!!
KingH Alo! Ben BERLiN den yaziyorum! Oyunum da Japonya'dan import edilmistir! Takiliyor dediysem, iki takim da bir cezaalanindaysa biraz yavaslaniyor!
SCoRPioN ® Site ilgi çekmek için böyle bir yalan da atmış olabilir ama doğru da olabilir. Bu siteye daha önce girmediğimden bilemiyeceğim ama doğru olabilir.
emremix_FB **kingh pes4 gf2 yle kesin çalışacak kafamı keserim bak görürsün geçen sene benekran kartına o kadar para verdim benim gf2 vardı arkadaş değiştirmedi benim gibi oynadı hemde speedup programsız tabi XP de ikincisi ps2 de pes4 takılıyor gerçketen ps2 dandik bi alet bunu kabul edin asla pc nin görüntü kalitesini veremiyor zaten 2005 yaza doğru fiyatı 180 milyon civarına inecekmiş çünkü yeni ateri ps3 çıkıyo ya bıktım şu oyuncaklardan yok ps1 yok ps2 şimdi bide 3 çıkıyo bence varmı PC gibisi ya **