engin18 pablo nino herif tam bir manyak ya adam gep gol kralı bazen almıyom alınca paso sampıyon yapıto benii real betis te oynuyo 12 maç 24 gol 18 asist :yikes: nasıl performans ama bence ne robinho ne todorov en iyisi pablo nino :cool:
aircanadacenter iyi de ben bu adamı nerdeyse 1 yıldır biliyorum hatta bu adamla ilgili topiclerde vardı
dRaGaO ! baqın bu engin18 bizim mahallededir.. 2miz kapısırken hep pablo ninoyu kapar,ama her zmnda sakatlanıo pablo nino phuahuahua nedense.. ama o kdr ii olmasada kucuq takımlarda iş yapar die dusunuorm
engin18 bilgin adam manyak olum bi kere sakatlandı sadece 4 ay kadar onu dısında hep oynuyo ayrıca kucuk akımadamı dion merak etme arsenalde denedim bir sezonda henry den fazla golü var!!! adam satılık listesinde betisis btakımında gözüküyo atakımda diil yasıı tam hatırlamıom ama orta yaslarda birsey database büyük te cıkıyo digerlerinde bakmadım hiç yaklasık 3 milyon dolar falan ama süper bişiyy
madada256 Orjinal Mesajı Yazan: dRaGaO ! baqın bu engin18 bizim mahallededir.. 2miz kapısırken hep pablo ninoyu kapar,ama her zmnda sakatlanıo pablo nino phuahuahua nedense.. ama o kdr ii olmasada kucuq takımlarda iş yapar die dusunuorm evet doru sölüyo çok iyi oynuo ama bol bol sakatlanıo o
*{Bå®ô$_1905}* Bana dün bi ark werdi CD'yi yükledim. Ilk Real'i aldım takımın tamamı rezil oynuor. Sadece Pablo Nino ile Pedersen süper oynuor. Pablo Nino 17 maçta 13 gol 5 asistle oynuor. Pedersen 9 maçta 6 gol 3 asistle oynuor. Takımın geri kalanı bu iki adamın attığının yarısı kdr bile gol atamadı bn de sıkıldım 2. oyunu Chelsea ile açtım :)
G-O-D-F-A-T-H-E-R Orjinal Mesajı Yazan: aircanadacenter iyi de ben bu adamı nerdeyse 1 yıldır biliyorum hatta bu adamla ilgili topiclerde vardı evet bende bunu 1,5 yıl önce burda görmüştüm.iyi adam ama okadar süper deil. daha iyileri de var mesela TOLEDO hem forwet hem sağ kanat ta mükemmel oynuyor.hem çok genç
ivica benden size hediye olsun cm4 için (gerçi konu eskimiş ama) Benjamin Onwuachi Nicola Pozzi Oktay Selahattin Daniel Braathen denemenizi tavsiye ederim bunları.