7.Sınıftayım..Arkadaşlarla 8lerin kızları voleybol oynuo onları seyredioduk..Neyse arada küçüklerin topları dışarı şutluoz..Tam ben top atacam arkadaşım -BATU BAKSANA LAAN! die baardı.lan dedim noluyo die bi döndüm..meerse kızların topları bizim yanımıza kaçmış.Koşarak almak isteyen kızında etek rüzgarla birlikte hawalanmış..döndüümde bacak gördüm o kadar
////////////////////
Yine 7.Sınıf..O gün 1 Nisan.ALdım bi gaz bombası..Kantine atacaz öğle tenefüsü..neyse herkes elden ele dolaştırıodu..meerse tr örtmeni bizi dikizliomuş..yakaladı beni tabii.ünlü :D mdr.yrdımcımıza götürdü..bana bi daha getirme aazında patlatırım dedi bende içimden asstır lan dicekken asstır aazımdan kaçtı :D neeyse duymadı yırttım..
/////////////////
7.Sınıf :D.. Okula bu kez Pis koku getirdim..Bi damlası koca odayı mafeder.. toaletin kapağına dökecez..baktım ineyle delmek gerekio..aldım bizim panodan iğne..delmeye uuraşıom..elimden bi kaydı 7-8 damla döküldü benim sıraya..herks kaçışıo artık..bi ben sınıfta mendil arıom..gıcık bi hoca geldi -naptın lan sen! dedi..bende göstermek için getirdim diip yırttım..