abow kel arabaya parçaları takarken önce sırası 1 motor full 2 turbo full 3 ecu full takın. ardından karışık takabilirsiniz. bazı arabalarda önce motor ardındandan dişli gibi birşey warya onu takınca kalkış düşebiliyor. bu kadar.
abow bu arada arabanın 700 km yaptığı doğru arkadaşlar. trainer lazım bir adet. bir adette crack....önceden nette millet bu traineri kullanrak manyak puanlar yapıyordu... amma ea yeni crack çıkardı...artık nette hile yok. sadece bütün tj part ları takabilirsiniz arabanıza.
abow Orjinal Mesajı Yazan: abow bu arada arabanın 700 km yaptığı doğru arkadaşlar. trainer lazım bir adet. bir adette crack....önceden nette millet bu traineri kullanrak manyak puanlar yapıyordu... amma ea yeni crack çıkardı...artık nette hile yok. sadece bütün tj part ları takabilirsiniz arabanıza. eğer 700 km yapan traineri denemek isterseniz....bana msn 'den ulaşın.. aboww512@hotmail.com ok MSN ADRESİMDE BU...SOHBETTE EDERİZ İSTERSENİZ. KOLAY GELE
abow Orjinal Mesajı Yazan: ftiryaki03 Beyler Nfs Undeground Ile Ilgili Tavsiyelerimizi Onerilerimiz Buraya Yazalim.mesela En Iyi Arac Hangisi.en Iyi Modifiye Nasil Yapilir.paket Secerken Nelere Dikkat Etmeliyiz.ben Bu Oyunu Onlie Oynuyorum Ama Herifler Olayi Asmis.nasil Oluyor Anlamiyorum.burdan Save Dosya Vererek Araba Aktarimi Da Yapabiliriz.veya En Iyi Arablarin Oldugu Bir Site Icin Link De Verilebilir.arabalarinin Resimleri Ve Rekor Dosyalarida Yayinlanabilir.takildiginiz Bolumler Sorulabilir.kisacasi Nfs Underground La Ilgili Herseyi Paylasalim Burda.benim Ilk Sorum Paket Secerken Nelere Dikkat Etmeliyiz? oyunda online hile yapmak için kendiniz bir trainer yapmalısınız.yapan war ammaaa....kendine özel kullanıyor adam...kendi yazıyor traineri...700 km ye çıkartan trainer işe yaramıyor online da. yarıyordu önceden ama yeni yamalar çıkınca işi bitti.