_Ghost_ Size hiç hakem bayrağını kaldırdıktan sonra gol olup verdiği oldumu bana oldu bana garip geldi içimden dedimki acaba bu hakem şike mi yapıyor :D YORUMLARINIZI BEKLİYORYUM!!!!!!!!!!!!! ( :type: )
Eagle-Eye gerçekte de ara sıra oluyor böyle cm'de de olması doğaldır orta hakem her zaman yardımcılarına uyacak diye bi şart yok
uykucu bende de bir kere olmustu we o gol sayesinde şampiyonlar liginde yarı finale yükselmiştim.şans işte:)
efshane bana da aynı şey yarı final maçında inter'le oynarken olmuştu. ofsayt bayrağı kalktı ben kafayı vurdum duvara. sonra bi baktım bunlar devam ediyo...
Fener_Man Bana da oldu.Bence bu çok güzel bi özellik.Ama umarım yeni Cm'de aktif-pasif ofsayta dikkat ederler
1987togi bazıları oyunda ofsayt tan atılan golün bazen kabul edildiğine inanmıyo unutmayın bu dandik bir futbol oyunu deyil bi futbol simulasyonu gerçek hayatta olan herşey buradada olabilir.
bilgin1987 bana da olmuştu. de pedro vurdu gol oldu diye yazdı. sonra 2D den tekrarı izlerken gol ofsayt diye sayılmadı :cool: