CombocuTR Yaw soyunuyorlar ama o kadar değil.Neyse bu oyun tam abaza gençlik için bence.Ben değilim ama olan bi kaç arkadaşı tanıyorumda :drooling: : ) :D
CombocuTR Slm arkadaşlar bu oyun güzel fakat benim için değil bunların gerçeğini soymak dururken neden Abaza gibi oynuyonuz ki anlamadım!!!Neyse Abaza gençlik böyle bişey heralde :drooling: :hihi: :D
SoniC Orjinal Mesajı Yazan: CombocuTR Yaw soyunuyorlar ama o kadar değil.Neyse bu oyun tam abaza gençlik için bence.Ben değilim ama olan bi kaç arkadaşı tanıyorumda :drooling: : ) :D Orjinal Mesajı Yazan: CombocuTR Slm arkadaşlar bu oyun güzel fakat benim için değil bunların gerçeğini soymak dururken neden Abaza gibi oynuyonuz ki anlamadım!!!Neyse Abaza gençlik böyle bişey heralde :drooling: :hihi: :D Kendi adına konuş kardeş!
WONT Arkadaşım sen git biran önce evlen. İslam dini senin için böyle bir çözüm söylüyor. Erkekler evlilik yapmak istemiyor. Evde kalan kızlarda koca bulamadığı için yanlış yollara sapıyorlar. İşte toplumun sorunu BU neyazık ki. (Çok ciddiyim)
CombocuTR Orjinal Mesajı Yazan: WONT Arkadaşım sen git biran önce evlen. İslam dini senin için böyle bir çözüm söylüyor. Erkekler evlilik yapmak istemiyor. Evde kalan kızlarda koca bulamadığı için yanlış yollara sapıyorlar. İşte toplumun sorunu BU neyazık ki. (Çok ciddiyim) Yaw bunla dinin ne alakası var.Sadece oyun hakkında yorum yaptım!!!Dini bu işe karıştırma... :mad: :mad: :mad:
FORZA beyler 302.1 yaptım ama soyunma falan yok bi elinde tabela diğer eli ilede orasını burasını kapatıyo
Tearaway Orjinal Mesajı Yazan: CombocuTR Valla YAAAAAAAAAAAAAA :mad: :mad: :mad: konuyu buraya sen saptırdın millete kızma kendine kız.