SpEEd_dRiVeR http://www.bennetts.co.uk/play/index.htm?i=4 nekadar uzağa zıplarsan kızlar okadar bonkör oluyor,
del_piero offfff soyunmaya başladılar taş gibiler maşallah....Allah nazardan saklasın....:D:D:D bazen kötü atlayınca 100 yaşında dinazor çııyo bütün zevk kaçıyo....
SpEEd_dRiVeR baba mousenin tuşuna basılı tut uçuş yerine gelince bırak...ama çoık soyulmuyor merak etme...öyle ÇIRıLÇIPLAK olmuyor...
del_piero hakyolu buna töbe töbe....derdi... oldu çırılçıplak oldu ben de oyyy dedim üstünde bişey yoktu 301 m falan yazıyodu... çıplaktı yani oluyo sen merak etme....
SpEEd_dRiVeR Orjinal Mesajı Yazan: EMINEM Konu yakında kapanır bence... doğru olabilir belkide doğrudur... kapanırsa bu benim 2003(üye olduğum seneden) beri açtığım konulardan ilk kapananı olcak...inşallah olmaz..
HellscreaM Orjinal Mesajı Yazan: del_piero hakyolu buna töbe töbe....derdi... oldu çırılçıplak oldu ben de oyyy dedim üstünde bişey yoktu 301 m falan yazıyodu... çıplaktı yani oluyo sen merak etme.... beyler insanların gorus acılarına muhalefet olmayın bence ;) o cocuk oyle düsünüyor oyle yazıyor bu tur insanlarla böyle sakalasmak can sıkıcı olabilir... size boyle denilse siz ne yaparsınız??acıkcası bana boyle denilse ben küplere binerim insallah hakyolu arkadas bu yazılanları okumazda bu olay büyümez...
HellscreaM bu arada insan abaza olunca 300 yapmak istiyor su mereti ama ben max 277.0 yaptım 302 yapan varsa resmi gonderisn...grr easy tiger:)
Amorph Abi beni geçen vardır diye hiç aklıma gelmedi screen isteneceği...Biraz daha oynayayım geçersem koyarım ama arkadaşların da dediği gibi tamamen soyunmuyor sadece tabela gibi bişey kalıyor.
ilikethecuteones Orjinal Mesajı Yazan: ufuk_abay screen göndersenize 300 ve geçenler hem pano hem de kizi aldim resme ama 36 kb:( hem de küçülte küçülte anlasilmayacak hale getirdim ama nafile:(