WaRCrafT beyler 2004 lgs önceki tüm lgs lerden daha zordu.acaba 2005 lgs nası olacak gerçekten bu sefer acayip kazık soracaklar gibi geliyor. :drooling: :(
alifb evet çok kazikmis bende duydum ama bu sene daha kolay olucak diye duydum yani halam ögretmen ondan biliyorum...
sertacbjk abi bence biz biraz daha tecrübeli olur ona göre çalışırız ank.lgsye girecek olanlar nereyi hedefliyo?
Nowitzki 41 abi ben de gircem bu sene inşallah iyi geçer. Abi bide cağilliğime ver ama montofol ne??? :D
Last_Blow Bende bu sene gircem..İnşallah hayırlısı olur...Ya Ereğli Anadolu Lisesi ya da Bolu Anadolu Lisesi istiorum..
gencfbdaywalker ben keçen sene kirdim gerçektende matmatik çook kazıktı ama yinede 1. tercihime girdim bu sene daha da gazık olabiler :D
tifosie ben geçen yıl girdim ve adnan menderesi kazandım 898 puanla ama hiç bi şeyden kasmadım günde 3-4 saat nette dolaştım yani...bu yıl gireceklere öneri hiç bi şeyden kesmeyin ama ölede çok dalgaya almayın sorularınıs olursa msn den bekliyorum :D ayrıca bu yıl lgs kolay olabilir çünkü m.e.b yapıyor geçen yıl tübitak yapmıştı nese herkese başarılar ;)
WaRCrafT evt beyler bu yıl m.e.b hazırlıyormuş daha kolay alabilir ama kolay olursada herkese kolay olur ve herkes yapar.o başka konu :D
cimbomemre ayrıca cok calisarak demissin ya o hele hiç ölcü deil..sınavdan 2 gun oncesine kadar calismamalisin yani goz gezdirme olur da...çaişmissan dah beter olmussun...karistirmissindir muhtemelen..ayrıca dersaneler zor sorar gerceğine gore 50 puan eklersin ustune öle diolar :D
Aykut13m 1-)taylan1911 Kuleli'ye LGS ile girilmez.Askeri Lise Sınavlari var. 2-)tifosie biz sana okulunu söle demedik çocuklara LGS hakkında bilgi ver dedik.. 3-)cimbomemre Dershaneler daha kolay soruyo(Şayet anafende değil ve F1 sinavina girmiyorsaniz).
Aykut13m Ve önemli bir şey daha.Bu sene kendinzi çok yormayin.Şayet asil zorluklar iyi bir okul kazandiktan sonra basliyor.Hayatimda ilk defa 1 ile tanıştım.Eğer iyi bir yer kazanmissaniz orada eski okulunuzdaki gibi gözde olmuyorsunuz.Bu çok önemli bir nokta. Psikolojiniz bile bozulabilir.Bu sölediklerimi dikkate alin!!!
JustRelax Orjinal Mesajı Yazan: Aykut13m 1-)taylan1911 Kuleli'ye LGS ile girilmez.Askeri Lise Sınavlari var. 2-)tifosie biz sana okulunu söle demedik çocuklara LGS hakkında bilgi ver dedik.. 3-)cimbomemre Dershaneler daha kolay soruyo(Şayet anafende değil ve F1 sinavina girmiyorsaniz). ben anafen deim.. bu f1 sınavı ne?