ufuk_abay en son böl büük yesil bisey var önce siyah sora onu yesile cevirmee çalışıyon orda kafayı yedim bıraktım geberecektim ya adamlar ne oyu yapmışlar
Spocket Orjinal Mesajı Yazan: GOZİT ya beyler bilardoda hep ıskalıyorum tornavida ne işe yarıyor bilardoyu geçmek için, önce tebeşiri al, sonra tebeşiri sopana sür... O zaman düzgün vurmaya başlıyosun...
ako55 Orjinal Mesajı Yazan: Shaq-fu beyler elimde ışınlandıktan sonra yeşil teker kaldı bunu napcam onuda mavi tekeri taktığın yerdeki borulardan 3.süne takıyorsun yeşil tekerlek simgeli kapı açılıyo.ondan sonra bide kırmızı tekerleği bulmak lazım ama ben bulamadım hala.sadece kağıt ve kalem buluyom o kadar.Biri şu borulu bölümü anlatsın pls.
ilikethecuteones Orjinal Mesajı Yazan: _VeNoM_ motorsikletli bölümü nasıl geççem el fenerini tamir ettim sonraa???? nasi ettin olm olmuyo:confused:
ako55 Orjinal Mesajı Yazan: _VeNoM_ motorsikletli bölümü nasıl geççem el fenerini tamir ettim sonraa???? alt mesajlarda anlatıldı.
ako55 Orjinal Mesajı Yazan: SpEEd_dRiVeR beyler ben bilgisyarda 1.eli görüyorum galiba ama gerisi gelmiyor... seninkide alt mesajlarda yazıldı ama sölüyeyim.bilgisayarda ilk odaları görüyorsun.sonra butona bas ve o odalarda gördüğün harflerle ingilizce kelime oluşturuyorsun.sonra door unlocked dio.sonra ana yere gel camdam kapıyı görürsün.gir ona.sonrası biraz uzun