beyler su www.weblebi.com un sitesindeki oyunlara bakıyormusunuz
aslında 20m a orjinal oyun iyi gibi geliyor insan yoksa alsammı demeden edemiyor. enson splintercell:pandora tomorrow 21.5 M du almalımıyım paraya kıyıp sizce ne dersiniz?
ne verecen okadar para ya al paşa paşa korsan cd ni bence değmez üstelik onlarda bişey vardır yani nasıl vercxek 100 milyonluk oyunu 20milyona insanın aklı almıyo
abe biraz önce bende girdim piyasadaki we kendi sattıkları fiyatlar yazıo acaip düshürmüshler bazı oyunları ama bence sahiden de orjinaldir yani ama hangi bölüme girsem kampanya yazıo nedir bu yaw
bence degmez hepsi eski moda oyunlar onlara para verecegine paranı biriktirip daha iyi bir oyun al mesela sid meiers pirates!(tabii cıkınca)
bencede bi olay vardır yani 20 milyona yurt ddışında satılıyormudur ki 1 ton gümrük falan gereksiz paralardan sonra bukadar düşük olsun
abi farcry 49 melyon yazıo ya :whoa: :whoa:
korsan oyun kalkmadan orjinal almam .devlet üstüne düşeni yapsın kaldırsın korsanı alayım doom 3 ü ,pes 4,driver 3 orjinal.köşede 5 milyona dururken vermem 50-60 milyon. bu 20 milyonluk oyunlarda eski oyunlar.
haklısın hami 10 ufak tefek farklar için okadar para verilmez
iyi guzel de bende de tam bedevi sansı var aldıgım 10 oyundan en az 7si sorunlu cıkıyor ve her seferinde adamlar gidip papaz oluyom sonra istemediğim bi oyunu almak zorunda kalıyom
walla ben iyi bi korsan cdci buldum hiç sorun çıkmıyo.ve ben şu ana kadar hiç orjinal oyun almadım.
bu arada hami çok haklı.
Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net
Barındırma: