LeMonde arkadaşlar bu yazıyı gastede gördük ve bizim panoya astık görmek isteyen: http://alialperuyar.sitemynet.com/dscn1536.jpg reklam diil:)
gencfbdaywalker Ewet ya nasıl hamile kalmısh sadece baslık secilebiliyo bu arada Gencfbu kardesh kısayolu kopyala yeni bi i.e sayfası aç ye yapıshtır :cool:
[H@CK€R]***KORS@N*** kız şaka sonucunda hamile kaldıysa ciddi olarak ilişkiye girselerdi ne olurdu acaba!!:D:D:D :D
ilikethecuteones Orjinal Mesajı Yazan: casus kız şaka sonucunda hamile kaldıysa ciddi olarak ilişkiye girselerdi ne olurdu acaba!!:D yine hamile kalirdi pek ekstra bisey olamaz zaten;)
zorbey Orjinal Mesajı Yazan: van Nistelrooy Panodaki haberler de iyi seçilmiş ha :) "Ders çalışırken kalpden öldü" filan :) Aslında öğretmenlere gönderme yapabilmenin en kolay yolu. İyi fikir :)
Respinardi bende böle bir şey yaşasam bende mahkemelik olsam diyecegim tek şey içkiyi fazla kaçırmışık çakır keyif olmuışum tabi espirilerin biri gidiyo şakaların biri geliyo demekki çok şaka yaptık ide çocuk geldi yani 14 yaşındaki bi kızı kim hamile bıraksa en mantıklı yalan bu
ilikethecuteones Orjinal Mesajı Yazan: onr1903 emin misin? ikiz,üçüz,dördüz,beşiz,hatta sekiziz bile olabilirdi çocukları:D çocuk çok olunca kadinin sifati degismiyo demek istedim ;)
KalkVeSavas Şakalaşıyoruz,fingirdeşiyorduk anlamında kullanılmış herhalde.. Yoksa çocuk çıkıp,oynaştık ama nasıl oldu anlamadım mı deseydi..
SpEEd_dRiVeR bu sene okulda kızlarla şakalaşmak gerek::D:D...böyle bahaneyle kurtuluyoz nede olsa:D:D
-Connect- Erkek 17 ve Kız **14** , Bu biraz ilginç... :p Siz , Siz Olun , Kız Arkadaşlarınızla Şakalaşmayın..! ;)