engin18 ben bucayı 2. lig b kategorisi a grubundan tasıyıp 1.ligde sampiyon yaptım 2006 senesinde 2007 de champions leaguede grupta b.münihi deplasmanda 3-2 yendim s.prag ı evimde 2-0 vs.. grubu lider tamamladım ceyrek finale kadar getirdim m.unitede deplasmanda 1-1 evimde ise macın hemen basındaki penaltı ve bir kırmızı kartla 2-0 yenildim elendim sonunda ama bucayı da sıfırdan alıp dunya takımı yaptım yönetim ve taraftar bana adeta tapıyolar ... varmı benden daha basarılı oldugunu iddaa eden ayrıca baslarken levent akay diye bir herifi aldım serbest olarak baslıo herif manyak güçsüz ama bir o kadarda manyak golcü her sene gol kralı oluyo :hugs:
Fener_Man Paladin doğru söylüyor! Herkesin bir efsanesi var,bununla ilgili bi sürü konu açıldı.Benim de efsanem var ben hiç söylemiyom ama .........
dRaGaO ! lem eziq engin puhahuahua bende diyarbakırla yazdıgım ve evertonla yazdıgım efsaneleri yazsam konu paso dolar olm gechg bunları bos işler sen git kızlara flm takıl olm cm sana gore diiL
Dabulu ya arkadaş cm o kadar kolay ki ben bandırmaspor İLE BİLE ŞAMPİYONLAR LİGİNDE FİNAL OYNAMIŞTIM. AMA BENCE BU TÜR KONU ÖNCEDEN ÇOK AÇILDI.