FCPUMAS FOOTBALL MANAGER 2005 deki LİGLER: Country - Levels - Divisions Argentina - 2 - 2 Australia - 1 - 1 Austria - 2 - 2 Belarus - 3 - 3 Belgium - 3 - 4 Brazil - 3 - 18 Bulgaria - 2 - 2 Chile - 2 - 4 China - 2 - 2 Columbia - 2 - 2 Croatia - 2 - 3 Czech - 2 - 2 Denmark - 3 - 3 England - 6 - 7 Finland - 2 - 2 France - 3 - 3 Germany - 3 - 4 Greece - 2 - 2 Holland - 2 - 2 Hong Kong - 1 - 1 Hungary - 2 - 2 Iceland - 2 - 2 India - 1 - 1 Indonesia - 2 - 3 Ireland - 2 - 2 Israel - 2 - 2 Italy - 4 - 7 Malayasia - 2 - 3 Mexico - 2 - 2 N.Ireland - 2 - 2 Norway - 3 - 6 Peru - 1 - 1 Poland - 2 - 2 Portugal - 3 - 5 Romania - 2 - 4 Russia - 2 - 2 Scotland - 4 - 4 Serb&Mont - 2 - 3 Singapore - 1 - 1 Slovakia - 2 - 2 Slovenia - 2 - 2 Sth Afr - 2 - 2 Sth Kor - 2 - 2 Spain - 3 - 6 Sweden - 3 - 8 Switz - 2 - 2 **Turkey - 3 - 5** Ukraine - 2 - 2 Uruguay - 2 - 2 USA - 1 - 1 Wales - 1 - 1
Spocket Level dediği ne ya? Zorluk seviyesi mi? ... Yine her zamanki gibi Süper Lig, 2. Lig A Kategorisi ve 2. Lig B Kategorisi A, B, C grupları olcak görünüyo, toplam 5 division.
ilikethecuteones Orjinal Mesajı Yazan: _VeNoM_ iskoçya ligi'ne 4 vermiş. maksimum 2 yapar iskoçya hatta o bile kasar... (eger bu popülerite ya da kaliteyse)
MoonLord Ya ühühü ben Amasyaspor'u dünya takımı yapamayacam 2ligB'den düşmüştü geçen sezon :( nese takım mı yok bana :D
ilikethecuteones ya ben leveli kalite ya da popülerite olarak tahmin ettim ama ispanya 3 olamaz... ne o zaman kardesim bu level:confused:
Nowitzki 41 ab hiçbiriniz çakmadınız mı level yani nasıl diyim 3 ana lig türkiye'de yani süperlig,2A,2B ve 2b nin alt kategorileriyle birlikte toplam 5 lig anladınız mı
madada256 Orjinal Mesajı Yazan: Commander ab hiçbiriniz çakmadınız mı level yani nasıl diyim 3 ana lig türkiye'de yani süperlig,2A,2B ve 2b nin alt kategorileriyle birlikte toplam 5 lig anladınız mı he işte bende bunu diom bölüm yani bölümler toplam 5 yapıo.
del_piero bu fm eidosun mu?yani eidos cmyi bıraktıktan sonra fmyi mi çıkartıyor?yoksa ea sportsun fmsi mi bu?
Mr_AsLaN Orjinal Mesajı Yazan: ilikethecuteones ya ben leveli kalite ya da popülerite olarak tahmin ettim ama ispanya 3 olamaz... ne o zaman kardesim bu level:confused: O level dedikleri sey su bak misal Turkiyede 3 tane seviye var 1- TSL 2- Turkiye 2. LIG A 3- Turkiye 2. LIG B annadin mi ?
neo_matrix23 dgn84 sende benim gibi sariyer cisin heralde sariyer guzel takım bende sampiyonlar ligine cıktım 3. senemde man.utd beni eledi yoksa iyi gidiyor sen kimleri aldın turk olarak
amateur Orjinal Mesajı Yazan: del_piero bu fm eidosun mu?yani eidos cmyi bıraktıktan sonra fmyi mi çıkartıyor?yoksa ea sportsun fmsi mi bu? Eidos ve SIGames ayrıldıktan sonra yapımcı olan SIGames SEGA ile anlaştı.Bu firma FM'yi üretecek(Yani eski CM'yi). Eidos ise dandik bir firma olan Beautiful Game Studios ile anlaştı.Bu firma CM 5'i üretecek, Eidos ise dağıtacak.Ayrıca EA'in yaptığı oyunun adı FM değil TCM.